'Sturm der Liebe': week 45 (2019) - PREVIEW

zondag 3 november 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 4 november 2019 - aflevering 2921
Alicia wil Christoph nog een kans geven. Viktor vraagt Xenia om de scheiding te aanvaarden, maar zij bedenkt een plannetje. Christophe roept haar op het matje. Het vertrek van Charlotte komt dichterbij. Ze neemt afscheid van familie en vrienden, maar Werner blijft teleurgesteld achter. Romy is over haar toeren wanneer blijkt dat het filmpje van haar optreden niet meer van internet te halen is. Natascha brengt Desirée op een idee.  

Dinsdag 5 november 2019 - aflevering 2922
Xenia zet Viktor steeds meer op tegen zijn vader. Eva wordt weer aan haar kinderwens herinnerd. Nu de draagmoeder heeft afgehaakt, denken zij en Robert na over alternatieven. Romy ontmoet Anna, de oma van Paul. Wanneer Paul zelf ook arriveert, merkt Anna meteen dat er gevoelens in het spel zijn. Desirée verheugt zich op een avondje met Nils, maar hij moet op het laatste moment afzeggen.

Woensdag 6 november 2019 - aflevering 2923
Alicia is sprakeloos wanneer ze ontdekt wat Christoph gedaan zou hebben. Viktor zweert dat hij het zelf gezien heeft. Jessica nodigt Robert en Eva uit voor een etentje. Romy en Paul zoeken de verloren ketting van Anna en groeien naar elkaar toe. Anna moedigt haar kleinzoon later aan om zich open te stellen voor Romy, maar hij ontkent fel dat hij gevoelens heeft voor haar. De investering van Desirée brengt niet op en dat is rampzalig. Nochtans had Christoph haar gewaarschuwd.

Donderdag 7 november 2019 - aflevering 2924
Eva stelt Jessica voor om haar geld te lenen voor een goede advocaat. Jessica is hier heel blij mee en doet Eva zonder nadenken een voorstel. Viktor bekent Alicia de waarheid over de situatie tussen Xenia en Christoph. Alicia is zwaar ontgoocheld. Jessica heeft een kip van de slachtbank gered en noemt haar Lotte. Alfons zorgt voor een hok. Desirée is nog altijd gefrustreerd omdat haar project met Nils mislukt is. Maar dan krijgt ze onverwacht bezoek.

Vrijdag 8 november 2019 - aflevering 2925
Alicia en Christoph verzoenen zich definitief tijdens een etentje. Viktor moet verbitterd toegeven dat hij de strijd om haar hart opnieuw verloren is. Uit liefde voor Eva wil Robert het voorstel van Jessica aannemen; zij zal hun draagmoeder worden. Vol zelfvertrouwen maakt André het hok van kip Lotte verder af, maar al gauw loopt het mis. Goran duikt onder in het appartement van Tina.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers