'Sturm der Liebe': week 40 (2019) - PREVIEW

zaterdag 28 september 2019

Op Vitaya wordt elke werkdag gretig gekeken naar 'Sturm der Liebe'. De gebeurtenissen in de idyllische Duitse decors blijven onverminderd populair. Het sausje van intriges, romantiek en spanning werkt. Benieuwd wat er volgende week gebeurt? Lees de preview!

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 30 september - aflevering 2896
Zelfs Alicia kan Paul niet overtuigen om de operatie toch te laten doorgaan. Viktor probeert haar op te monteren en stelt voor om haar te leren westernrijden. Romy heeft eindelijk de moed gevonden om haar gevoelens voor Paul met een liedje kenbaar te maken, maar ze krijgt niet de reactie waarop ze gerekend had. Jessica wil het gezicht worden van de nieuwe make-uplijn van Xenia. Ze moet alleen Xenia zelf nog zien te overtuigen en vraagt hulp aan Natascha.

Dinsdag 1 oktober - aflevering 2897

Alicia wil Viktor kussen, maar hij houdt haar tegen. Hij wil zijn relatie met Jessica niet op het spel zetten. Paul beslist dan toch om de operatie te ondergaan. Eva is erg positief na de ontmoeting met de draagmoeder, maar wat later haakt de vrouw in kwestie af. Eva is wanhopig en reageert zich af op Robert. Jessica is woedend wanneer ze ontdekt dat Natascha haar job heeft ingepikt.

Woensdag 2 oktober - aflevering 2898
De operatie van Paul is vlot verlopen, maar het is niet zeker of hij op termijn terug zal kunnen zien. Paul wil echter zo snel mogelijk terug beginnen trainen en ontslaat zichzelf uit het ziekenhuis. André wil dat Michael een vrijgezellenavond voor hem organiseert. Wanneer André hoort dat er op het feestje van Melli een stripper was, is hij jaloers. Tijdens een ruzie met Eva geeft Robert toe dat zijn kinderwens niet zo groot is als de hare.

Donderdag 3 oktober - aflevering 2899
Alicia maakt zich grote zorgen om haar broer Paul en vraagt Christoph of hij in het hotel mag intrekken. Het liedje van Romy motiveert Paul intussen om te blijven trainen. Ondanks zijn rugpijn wil André de trouwplechtigheid niet uitstellen, hij besluit een korset te dragen. Boris wil dat Fabien samen met hem voor de muziek zorgt. Fabien ziet dit niet zitten, maar durft geen nee zeggen.

Vrijdag 4 oktober - aflevering 2900

Christoph hoopt dat Alicia beseft wat ze aan hem heeft. Werner komt terug in Tanzania, zonder Charlotte, maar met een heleboel nieuws. Zo wil hij dat Robert twintig procent van de aandelen van het Fürstenhof overneemt. Vlak voor de trouwplechtigheid van André en Melli is er een elektriciteitspanne in de Bräustüberl. Melli vreest dat dit een teken is en dat haar huwelijk vervloekt is.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 17.50 uur op Vitaya.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers