'Sturm der Liebe': week 36 (2019) - PREVIEW

zondag 1 september 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 2 september 2019 - aflevering 2876
Net wanneer Nils aan Tina wil bewijzen dat hij de perfecte persoon is voor haar, verschijnt er opeens een onverwachte brief. Christoph wil zo snel mogelijk op huwelijksreis vertrekken met Alicia. Hij vraagt Xenia om nog niks over hun deal te vertellen. Romy geniet van het gezelschap van Paul.

Dinsdag 3 september 2019 - aflevering 2877
Christoph probeert zijn huwelijk te redden, maar Alicia is zijn leugens meer dan beu en neemt afstand. Viktor probeert ook afstand te houden, maar vraagt wel aan Boris om voor Alicia te zorgen. André en Natascha nemen het op tegen Melli en Michael op het biljarttoernooi. Nils twijfelt of hij de brief aan Tina zou geven.

Woensdag 4 september 2019 - aflevering 2878
Christoph zoekt troost in alcohol, terwijl ook Alicia zich afvraagt wat ze moet doen. Boris is diep teleurgesteld in zijn moeder. Tina heeft oprechte gevoelens voor Nils, maar de brief blijft door haar hoofd spoken. Natascha vraagt aan Michael om haar te vergezellen naar een klasreünie.

Donderdag 5 september 2019 - aflevering 2879
Werner zoekt weer contact op met Xenia en hoopt haar aan zijn zijde te krijgen. André gooit zijn plannen helemaal overboord. Alicia aanvaardt het 'afscheidscadeau' van Christoph niet. Jessica heeft schrik dat Viktor opnieuw gevoelens krijgt voor Alicia. Christoph overweegt om het Fürstenhof te verlaten. Boris vindt dat Nils een kans moet krijgen van Tina.

Vrijdag 6 september 2019 - aflevering 2880
Jessica krijgt last van haar geweten en overweegt de waarheid aan Viktor te vertellen, maar dan beslist ze om Christoph toch nog eens te gebruiken voor haar eigen doeleinden. Christoph gaat akkoord met het voorstel van Werner. Romy en Paul willen André helpen met zijn verrassing voor Melli.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Taylor eist dat haar volledige huwelijk op de sociale media te zien zal zijn. Na een van haar agressieve zenuwinzinkingen begint haar bruidegom te twijfelen aan zijn keuze. Ook Sams huwelijk wordt een zootje wanneer haar bruidsmeisjes weglopen van het feest.

'Bridezillas', om 22.25 uur op Vitaya.

Dossiers