'Sturm der Liebe': week 35 (2019) - PREVIEW

zondag 25 augustus 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 26 augustus 2019 - aflevering 2871
Boris is verliefd, maar heeft schrik dat Christoph zou ontdekken dat hij gevoelens heeft voor een man. Hij probeert het uit zijn hoofd te zetten, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens een familie-etentje kondigt Christoph aan dat hij Xenia's plannen voor een schoonheidssalon toch steunt. André wil graag het biljarttoernooi winnen. Wanneer hij ontdekt dat Michael ook wil deelnemen, probeert hij dit te voorkomen.

Dinsdag 27 augustus 2019 - aflevering 2872
Viktor vermoedt dat Christoph en Xenia een affaire hebben. Alicia houdt ze nauwlettend in de gaten en vraagt zich af of Viktor gelijk zou kunnen hebben. Boris trekt naar Tina met zijn liefdesverdriet. André wil in hetzelfde team als Melli terechtkomen om zo het biljarttoernooi te winnen. Hij probeert vals te spelen, maar wordt betrapt door Natascha. Paul is vergeten te studeren voor een examen en vraagt opnieuw hulp aan Romy.

Woensdag 28 augustus 2019 - aflevering 2873
Boris weet nog steeds geen blijf met zichzelf door zijn verliefdheid. Viktor wil zich niet langer focussen op Alicia en Christoph en probeert te genieten van zijn prille relatie met Jessica. Paul organiseert een feestje voor Romy om haar op te beuren na de mislukte test.

Donderdag 29 augustus 2019 - aflevering 2874
Romy helpt Paul uit de problemen. Xenia ontdekt dat Boris het moeilijk heeft. Jessica doet een voorstel aan Christoph.

Vrijdag 30 augustus 2019 - aflevering 2875
Christoph verzoent zich eindelijk met Alicia. Xenia toont zich verrassend begripvol voor de situatie van Boris en biedt haar hulp aan. Maar die wil het alleen oplossen. Romy krijgt een nieuwe look van Jessica. Tina en Nils willen hun herwonnen liefdesgeluk koesteren, maar dat is moeilijker dan verwacht. Alles lijkt weer koek en ei tussen Christoph en Alicia. Viktor heeft het moeilijk om te zien dat ze gelukkig zijn.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo Kleurt je dag

Tijdens een wandeling treft Will in de sneeuw een ernstig onderkoelde vrouw aan. Daniel weet niet hoe hij moet omgaan met de ziekte van zijn ex-vrouw. De persoonlijke problemen tussen Connor en Ava laten zich ook in het ziekenhuis voelen.

'Chicago Med', om 23.40 uur op VTM.

Dossiers