'Sturm der Liebe': week 32 (2019) - PREVIEW

zondag 4 augustus 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 5 augustus 2019 - aflevering 2856
Er verschijnt een mysterieuze vrouw in het Fürstenhof, die niet herkend wil worden door Christoph. Tina en Nils regelen een romantisch etentje bij kaarslicht om Romy en Paul terug samen te brengen. Dat loopt echter niet helemaal zoals gepland. Ondanks de geldproblemen blijft Natascha in haar project geloven.

Dinsdag 6 augustus 2019 - aflevering 2857
Xenia wil het Fürstenhof ongemerkt verlaten, maar ze wordt betrapt. Werner moet afscheid nemen van zijn zoon omdat William besluit terug te gaan naar Australië. Tina krijgt gevoelens voor Nils. Natascha probeert de schade aan de vleugel te herstellen met superlijm.

Woensdag 7 augustus 2019 - aflevering 2858
Viktor staat versteld van Xenia's bekentenis. Wanneer hij beseft dat ze Fürstenhof voorgoed wil verlaten, is de teleurstelling des te groter. Alicia gelooft echter niks van Xenia's verhaal. Xenia confronteert Christoph met een geheim uit zijn verleden. André heeft zichzelf en Nils ingeschreven voor een workshop voor flirten. Met de nieuwe tips heeft Nils echter meer succes dan André.

Donderdag 8 augustus 2019 - aflevering 2859
Xenia wil zich niet laten chanteren door Christoph en zegt de waarheid tegen haar zonen. Boris gelooft haar niet en Viktor gaat op zoek naar bewijsmateriaal. Hierbij wordt hij echter betrapt door Alicia. Paul nodigt Nils uit voor een dartstoernooi. Romy vraagt op haar beurt Tina mee.

Vrijdag 9 augustus 2019 - aflevering 2860
Christoph bekent eindelijk de waarheid aan Alicia. Ze is helemaal sprakeloos en twijfelt over de bruiloft. Nadat ze hem een mep heeft verkocht, geeft Nils zijn pogingen bij Tina op. En dat terwijl Tina net interesse heeft. Michael heeft ondertussen een potentiële koper voor het kunstwerk gevonden, maar Natascha maakt zich zorgen over de schade.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Radio 2 Zomerhit 2019

Tijdens deze spannende muziekshow dingen tien genomineerde artiesten mee naar de award voor de Zomerhit van 2019. Vanavond worden ook de drie Radio 2 Muziektrofeen uitgereikt voor doorbraak, groep en soloartiest. Volgende genomineerden geven tijdens de show het beste van zichzelf tijdens hun act: Belle Perez, Niels Destadsbader, Dana Winner, Hooverphonic, Kommil Foo, Laura Tesoro, #LikeMe, Mathias Vergels, Metejoor en Regi feat. Jake Reese & OT. Niemand minder dan de huidige Eurovisiesongfestival-winnaar Duncan Laurence komt langs en brengt zijn winnend nummer 'Arcade'.

'Radio 2 Zomerhit 2019', om 20.35 uur op En.

Dossiers