'Sturm der Liebe': week 26 (2019) - PREVIEW

zondag 23 juni 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 24 juni 2019 - aflevering 2826
Nils heeft een vermoeden dat Boris iets met de moord te maken heeft. Alicia maakt zich zorgen over de broedresultaten van haar broer Paul. André denkt dat Susan haar vertrek naar Australië uitstelt om dichter bij Werner te komen. Romy vraagt een tweede kans aan Christoph.

Dinsdag 25 juni 2019 - aflevering 2827
Christoph probeert te bemiddelen tussen Paul en Alicia. Paul krijgt echter het bericht dat Alicia een dopingtest achter zijn rug heeft geregeld. Werner is terug uit Nieuw-Zeeland en realiseert zich dat Christoph hem op het verkeerde spoor heeft gezet. Boris heeft een verrassing voor Tina. Jessica is erg bang voor de riskante operatie. Natascha overtuigt haar om ervoor te gaan.

Woensdag 26 juni 2019 - aflevering 2828
Werner denkt dat Christoph en Boris onder één hoedje spelen. Terwijl Paul vastberaden blijft over zijn deelname aan de pre-Alpen Triatlon, bedreigt Alicia zijn coach met de bloedresultaten. Melli wil een punt zetten achter haal relatie met André. Viktor houdt Jessica gezelschap voor haar operatie.

Donderdag 27 juni 2019 - aflevering 2829
Tina wordt opnieuw ondervraagd door commissaris Meyser. Uit wanhoop verlaat Paul het Fürstenhof zonder afscheid te nemen en dat baart Alicia zorgen. Melli ontmoet de knappe Vanya en toont hem de weg naar het Fürstenhof.

Vrijdag 28 juni 2019 - aflevering 2830
Vanya doet zich anders voor dan wie hij echt is, zeker wanneer Melli in de buurt is. Werner ontdekt een detail over de verdachten in de moordzaak. Romy heeft haar eerste salaris ontvangen en is verheugd dat ze hiermee haar ouders kan ondersteunen.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt' (foto: VTM - © DPG Media 2020)

Een ongeziene inkijk in het werk dat Brandweer Zone Antwerpen heeft verricht op 15 januari 2018, toen drie huizen instortten na een zware explosie op de Paardenmarkt. De helmcamera's gingen mee in het puin waar de cameraploegen niet verder konden.

'Helden van Hier: Ontploffing Paardenmarkt', om 21.45 uur op VTM.

Dossiers