'Sturm der Liebe': week 11 (2019) - PREVIEW

zondag 10 maart 2019

'Sturm der Liebe' is al enkele jaren het best bekeken programma op Vitaya. De soap wordt al sinds 2005 uitgezonden en blijft onverminderd populair. Bij TVvisie presenteren we je wekelijks ook de inhouden van deze Duitse kijkcijfertopper.

 


 


Deze week in 'Sturm der Liebe':

Maandag 11 maart 2019 - aflevering 2751
Werner en André openen de koffer van Barbara en ontdekken iets merkwaardigs. Fabien is teleurgesteld omdat hij van Michael niet als pianist in de bar van het hotel mag werken. Ella beseft dat ze een fout heeft gemaakt door William te laten gaan. Ze vraagt een tweede kans, maar William heeft tijd nodig om na te denken. Rebecca laat de verzorging van de eendjes over aan Pauline.

Dinsdag 12 maart 20219 - aflevering 2752
Michael is er nog niet uit of hij Ella een tweede kans wil geven. Ella is ontgoocheld en besluit een paar dagen naar haar ouders te trekken. Charlotte bezorgt de diamant van Barbara aan de politie, maar daarmee zijn Werner en Friedrich niet verder geholpen. Het keukenpersoneel is niet blij met André. Hij is zo zenuwachtig voor het tweede bezoek van een recensent dat hij iedereen gek maakt.

Woensdag 13 maart 2019 - aflevering 2753
Werner wordt gechanteerd door Christoph. Daarnaast slaagt Christoph erin om de hotelaandelen te kopen en krijgt hij een tweede kans van Alicia. William zit met zijn gevoelens in de knoop. Hij voelt zich aangetrokken tot Rebecca, maar wil Ella niet kwetsen. André is al snel minder enthousiast over zijn ster wanneer hij hoort dat Hildegard het eten van de recensent heeft klaargemaakt.

Donderdag 14 maart 2019 - aflevering 2754
William en Boris krijgen ruzie over Rebecca. Ella keert met gemengde gevoelens terug naar het Fürstenhof. Tina ontvangt een brief van David die haar volledig ontmoedigt. Christoph raadt Alicia aan om de job in het Tölzziekenhuis aan te nemen. Werner heeft een verrassing voor Charlotte in petto.

Vrijdag 15 maart 2019 - aflevering 2755
Alfons is geïrriteerd omdat hij van Natascha twee hoofdstukken van haar favoriete boek moet lezen. Ella en Boris groeien naar elkaar toe. Christoph geeft alle werknemers in het Fürstenhof loonsverhoging, maar Werner denkt dat het slechts een truc is om zijn aandelen te beschermen. Alicia grijpt naast de job in het ziekenhuis.

'Sturm der Liebe', van maandag tot vrijdag rond 18.00 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubiek!

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers