'Studio Tarara': eerst bekken, dan vaffen

maandag 18 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Studio Tarara' is goed op dreef. De extra lange eerste aflevering van de dramareeks van productiehuis Shelter is ondertussen door 776.500 kijkers (live+5, met 33,1% marktaandeel) bekeken, en kreeg niks dan lovende recensies.

In aflevering 2 komt de verliefde Ricky (Koen De Graeve) te weten waarom Roxanne (Frances Lefebure) ontslagen is als bordjesdraaister bij het 'Rad Van Fortuin'. Ondertussen kampt Sandra (Ruth Beeckmans) met haar eigen demonen. De vrouw die leeft van one-night-stands en niet op haar mondje is gevallen, zit voor een keer zelf om woorden verlegen. Want de immer sympathieke Jean Van Hoof (Peter Van den Begin) weet als geen ander hoe hij een vrouw best het zwijgen oplegt. Na de jonge kleedster Babs (Lauren Versnick), heeft hij een nieuw doelwit gevonden. Als Sandra Ricky en kapster Kim in vertrouwen neemt over het incident, haalt Kim weer maar eens een sterk verhaal boven over haar escapades in Discotheek Dockside: eerst bekken, dan misschien vaffen! Maar wat is nu precies een V-A-F? Ondertussen analyseert politieagent Pascal (Boris Van Severen) een volgende tape met alweer een nieuwe getuige van de mysterieuze zelfmoord. 


Ook deze aflevering van 'Studio Tarara' staat bol van de verwijzingen naar de jaren ’90 en de beginjaren van VTM. Muziek komt onder andere van Krezip, Adamski, The Lemonheads, Extreme en Mr. Big.

'Studio Tarara', dinsdag 19 februari om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers