'Studio Tarara': eerst bekken, dan vaffen

maandag 18 februari 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

'Studio Tarara' is goed op dreef. De extra lange eerste aflevering van de dramareeks van productiehuis Shelter is ondertussen door 776.500 kijkers (live+5, met 33,1% marktaandeel) bekeken, en kreeg niks dan lovende recensies.

In aflevering 2 komt de verliefde Ricky (Koen De Graeve) te weten waarom Roxanne (Frances Lefebure) ontslagen is als bordjesdraaister bij het 'Rad Van Fortuin'. Ondertussen kampt Sandra (Ruth Beeckmans) met haar eigen demonen. De vrouw die leeft van one-night-stands en niet op haar mondje is gevallen, zit voor een keer zelf om woorden verlegen. Want de immer sympathieke Jean Van Hoof (Peter Van den Begin) weet als geen ander hoe hij een vrouw best het zwijgen oplegt. Na de jonge kleedster Babs (Lauren Versnick), heeft hij een nieuw doelwit gevonden. Als Sandra Ricky en kapster Kim in vertrouwen neemt over het incident, haalt Kim weer maar eens een sterk verhaal boven over haar escapades in Discotheek Dockside: eerst bekken, dan misschien vaffen! Maar wat is nu precies een V-A-F? Ondertussen analyseert politieagent Pascal (Boris Van Severen) een volgende tape met alweer een nieuwe getuige van de mysterieuze zelfmoord. 


Ook deze aflevering van 'Studio Tarara' staat bol van de verwijzingen naar de jaren ’90 en de beginjaren van VTM. Muziek komt onder andere van Krezip, Adamski, The Lemonheads, Extreme en Mr. Big.

'Studio Tarara', dinsdag 19 februari om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Blind Gekocht' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

Het moment suprême is aangebroken voor Davina. Zij krijgt de sleutels van haar huis, maar voelt het ook echt als een thuis? Rob en Phylicia bespreken hun wish list met Bart en Béa. Béa gooit alvast alles in de strijd om een geschikte bungalow te vinden, maar wanneer het koppel plots van regio wil veranderen, moet ze helemaal van nul beginnen. Mila en Mathias wonen samen in een appartement in Aalter, maar dat blijkt al een tijdje te klein om met twee comfortabel in te leven. Ze zijn al twee jaar intensief op zoek naar de ideale woning, maar de huizen verdwijnen sneller van de markt dan zij durven beslissen. Bart en Béa krijgen 300.000 euro om deze eeuwige twijfelaars uit hun lijden te verlossen.

'Blind Gekocht', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers