'Sterren Op De Dansvloer': voor het eerst 2 x dansen

woensdag 14 februari 2007

Marlène de Wouters en haar danspartner Wim waren afgelopen vrijdag dé 'Sterren op de Dansvloer'. Hun paso doble werd door de professionele jury beloond met 32 punten, een absoluut record. Voor Herbert Flack en zijn danspartner Ellen werd de slow foxtrot hun laatste dans.

V


oor de vijf dansduo's die nog in de running zijn, is "Sterren op de Dansvloer" ondertussen ernst geworden. Op vrijdag 16 februari 2007 moeten ze voor het eerst 2 keer live dansen: de samba en de Weense wals.

Tijdens de samba moeten Catherine Moerkerke, Marlène de Wouters, Valerie De Booser, Pieter Loridon en Mathias Coppens samen met hun professionele danspartner alles geven om de professionele jury en de kijkers mee te voeren naar het sexy en vrolijke Brazilië. Verleidelijke heupbewegingen, wiebelende achterwerken en ophitsende passen zijn verplicht. Kortom, ritmisch feesten is de boodschap en dat doen ze op onderstaande songs:
 
·         Mathias Coppens & Nicky dansen de samba op "Mas Que Nada" van Black Eyed Peas.
·         Valerie De Booser & Arend dansen de samba op "I don't feel like dancing" van Scissor Sisters.
·         Marlène de Wouters & Wim dansen de samba op "Si Ya Se Acabo" van Jennifer Lopez.
·         Catherine Moerkerke & Pascal dansen de samba op "Sous Le Soleil" van Les Negresses Vertes.
·         Pieter Loridon & Daisy dansen de samba op "Soy" van Gipsy Kings.

Na de samba speelt het live-orkest "Kiss From A Rose" van Seal en worden alle danskoppels op de dansvloer verwacht voor de Weense wals. Deze standard-dans wordt terecht geassocieerd met chique balzalen, met grote kroonluchters en dames in Sissi-jurken. Het lijkt niet zo, maar de Weense wals is zeer vermoeiend. Er wordt niet alleen linksom en rechtsom gedraaid, maar de koppels moeten ook nog eens snelle draaien op de plaats maken. En ondertussen moeten ze ervoor zorgen dat ze niet tegen de andere dansduo's botsen. De Weense wals wordt dan ook een hele uitdaging voor onze BV's.

'Sterren Op De Dansvloer', vrijdag 16 februari om 21.20 uur op VTM.

DOSSIER: Sterren op de Dansvloer 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM 4 logo

Het lichaam van een jonge marinesoldaat wordt aangetroffen op de laatste en enige Amerikaanse militaire basis in Cuba. Twee van zijn kameraden worden van moord beschuldigd. Luitenant J.G. Daniel Kaffee, een jonge, talentrijke advocaat, wordt belast met de verdediging van de beschuldigden en wordt hierin bijgestaan door commandant Joanne Calloway. Kaffee en Calloway zetten hun veelbelovende carrière op het spel om de waarheid te achterhalen en krijgen af te rekenen met de bijna mystieke erecode van de marine...

'A Few Good Men', film uit 1992 met oa. Tom Cruise en Demi Moore, om 20.40 uur op VTM 4.

Dossiers