'Steracteur Sterartiest': Daisy of Guillaume?

woensdag 9 januari 2008

Drie steracteurs zijn al zeker van hun plaats in de kwartfinale van Steracteur Sterartiest. Free en Mark plaatsten zich rechtstreeks en Eline kon rekenen op de vrijstelling van afvaller Geert. Voor Daisy en Guillaume wordt het een weekje nagelbijten...

Wie

verliest deze sprint naar de kwartfinale: Daisy of Guillaume? Nog tot vrijdag kan de kijker één van hen terug in de wedstrijd helpen. Per stem gaat 10 eurocent naar hun goede doel.

sms DAISY naar 3470 of bel 0905 563 01
sms GUILLAUME naar 3470 of bel 0905 563 13
€0,50 per bericht/oproep

Na het opgelegde genre van vorige week stelt de vakjury de vier overblijvers opnieuw op de proef. Dit keer moeten ze elk een akoestisch nummer zingen. Samen met de keuze van de kijker geeft dat deze samenstelling:

1. Daisy met 'I try' van Macy Gray OF Guillaume met 'Mr. Bojangles' van Jerry Jeff Walker/Robbie Williams
2. Free met 'Dancing queen' van ABBA
3. Eline met 'I don't need a man' van Pussycat Dolls
4. Mark met 'I want to break free' van Queen

Akoestisch nummer
5. Daisy met 'Tainted love' van Soft Cell OF Guillaume met 'It's my life' van Bon Jovi
6. Free met 'Lady Marmelade' van Labelle
7. Eline met 'I just wanna make love to you' van Etta James
8. Mark met 'Grace Kelly' van Mika

Over drie weken is het zover! Dan weten we eindelijk wie de opvolger wordt van Stan Van Samang. Maar lang hoeven de kijkers hun favoriete steracteurs niet te missen. Want amper één week later - op vrijdag 1 februari – geven ze het beste van zichzelf in een spetterende liveshow in de Lotto Arena van Antwerpen. En natuurlijk mag Stan daarbij niet ontbreken! Tickets voor 'Steracteur Sterartiest Live On Stage' kunnen worden besteld via http://www.teleticketservice.be/ of 070/345.345.

'Steracteur Sterartiest' bevestigde overigens zijn mooie score van vorige week. Opnieuw één miljoen Vlamingen (gemiddeld 994.894) waren trouw op post, goed voor een marktaandeel van 39.4%.

'Steracteur Sterartiest', vrijdag 11 januari om 20.35 uur op Eén.

DOSSIER: Steracteur Sterartiest 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers