Stephan krijgt er een extra vrouw bij, Gerard moet er eentje naar huis sturen

zondag 20 oktober 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Sara, die nog niet eerder kon vertrekken naar Canada omdat ze ziek was, komt aan in de luchthaven. Ze wordt verwelkomd door Stephan en is duidelijk zenuwachtig omdat ze later arriveert dan de andere dames en enkele dagen achterstand heeft.

En dan weet ze nog niet eens dat naast Aline en Evelien, ook Charlotte mocht overvliegen omdat Stephan ook haar echt graag beter wou leren kennen…


Etienne toont Sabine, Rebecca en Isabel zijn hotel 'Tienne Del Mar', dat binnenkort de deuren opent. De dames zijn onder de indruk.

In Bulgarije is de laatste oogst binnengehaald en dat wordt gevierd met een oogstfeest voor Victors personeel én voor Jilly, Rani en Silke die zich voor de gelegenheid optutten. Maar niet nadat ze eerst het zwembad van de akkerboer in duiken, want de vakantie is nu écht begonnen op de boerderij.

Eén van Mariannes mannen uit zijn gevoelens voor haar, maar bij Gerard gaat het er minder romantisch aan toe: hij moet één van zijn drie dames huiswaarts sturen.

'Boer zkt Vrouw - De Wereld Rond', maandag 21 oktober om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

De knappe en intelligente privédetectives Dylan, Natalie en Alex zijn gewapend met de allerlaatste hoogtechnologische snufjes en wagens, werden getraind in oosterse gevechtskunsten en beschikken over een uitgebreid arsenaal aan vermommingen. Het drietal werkt voor Charlie. De dames moeten tussenkomen in de ontvoeringszaak van de bekende miljonair Eric Knox. De oprichter van Knox Technologies heeft een stemherkenningsprogramma ontwikkeld dat nog accurater werkt dan de huidige technieken die gebaseerd zijn op vingerafdrukken; een wetenschappelijke doorbraak die een ware ramp kan betekenen als die in de verkeerde handen terechtkomt...

'Charlie's Angels', film uit 2000, om 22.10 uur op Q2.

Dossiers