Spin-off van 'America's Got Talent' op Q2

vrijdag 11 januari 2019

Op 13 januari om 20.35 uur is er 'America's Got Talent: The Champions', een spin-off van 'America's Got Talent' waarin de strafste acts van over de hele wereld uit alle afgelopen seizoenen deelnemen.

In de eerste aflevering verschijnt de Schotse Susan Boyle, die in 2009 iedereen stomverbaasd achterliet in 'Britain’s Got Talent', op het podium. Blaast ze opnieuw iedereen omver met haar prachtige stem?


Jaren na de moorden in het Kappa-huis zijn de 'Scream Queens' terug bij Q2 op zondag 13 januari om 19.20 uur. In het tweede seizoen ruilt Decaan Munsch (Jamie Lee Curtis) het Kappa-huis in voor een verlaten ziekenhuis. Blijven ze hier gespaard van mysterieuze moorden of kunnen bizarre medische gevallen dienen als de perfecte dekmantel? Naast Jamie Lee Curtis zijn Emma Roberts, Lea Michele en Abigail Bresling ook terug van de partij.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

In de vroege jaren 1960, in volle Koude Oorlog, moeten CIA-agent Napoleon Solo en KGB-spion Illya Kuryakin samenwerken wanneer er een mysterieuze organisatie opduikt die het broze nucleaire machtsevenwicht tussen hun beider naties wil destabiliseren.

'The Man from U.N.C.L.E', om 20.35 uur op VIER.

Dossiers