Spin-off van 'America's Got Talent' op Q2

vrijdag 11 januari 2019

Op 13 januari om 20.35 uur is er 'America's Got Talent: The Champions', een spin-off van 'America's Got Talent' waarin de strafste acts van over de hele wereld uit alle afgelopen seizoenen deelnemen.

In de eerste aflevering verschijnt de Schotse Susan Boyle, die in 2009 iedereen stomverbaasd achterliet in 'Britain’s Got Talent', op het podium. Blaast ze opnieuw iedereen omver met haar prachtige stem?

Jaren na de moorden in het Kappa-huis zijn de 'Scream Queens' terug bij Q2 op zondag 13 januari om 19.20 uur. In het tweede seizoen ruilt Decaan Munsch (Jamie Lee Curtis) het Kappa-huis in voor een verlaten ziekenhuis. Blijven ze hier gespaard van mysterieuze moorden of kunnen bizarre medische gevallen dienen als de perfecte dekmantel? Naast Jamie Lee Curtis zijn Emma Roberts, Lea Michele en Abigail Bresling ook terug van de partij.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Jos De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers