Seizoen 3 van 'Babylon Berlin' op Play en Play More

vrijdag 7 februari 2020

Vanaf 8 februari op Telenet Play en Play More kunnen kijken naar het derde seizoen van 'Babylon Berlin'. En van de meest ambitieuze (en duurste!) Europese tv-series ooit pakt uit met een derde seizoen.

De serie is verkocht aan meer dan 100 landen en is de duurste Europese serie ooit, gefilmd in een ongeziene 120 draaidagen.


'Babylon Berlin' serveert zijn kijkers een stevige portie drugs, dansen, cabaret, nazi’s, misdaad én moord. Kortom: een prestigieus en verslavend misdaadepos dat zich afspeelt in het interbellum met in de achtergrond de opkomst van de Tweede Wereldoorlog. Interessant om te weten is ook dat seizoen 1 en 2 ook te (her)bekijken zijn op Play.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Team Scheire' (foto: Canvas - © VRT - Sofie Silbermann 2018)

Debby geeft als zaalverantwoordelijke graag het goede voorbeeld aan haar team. Omdat ze geboren werd zonder linkerhand stoot ze echter op praktische problemen, zoals het dragen van een plateau. Kristel Van den Bergh probeert via 3D-printing tot een oplossing te komen. Toen Tatjana 16 jaar was liep ze ernstige gehoorschade op. Hoewel haar tinnitus op dit moment leefbaar is, is ze als de dood dat het erger zou worden. Maarten Weyn bedenkt een hulpmiddel dat hopelijk haar leven zal veranderen.

'Team Scheire', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers