Samantha Fox bezoekt Adriaan in eerste 'Andy Show'

donderdag 2 oktober 2008

Omdat we ons weekend op zondagavond allemaal wel willen afsluiten aan de bar met een tof gesprek, presenteert acteur, dj en stand up comedian Adriaan Van den Hoof 'De Andy Show' vanaf nu zondag bij 2BE.

I


n deze nieuwe laatavond talkshow nodigt Adriaan Van den Hoof, Andy voor de vrienden, interessante of opmerkelijke mensen uit voor een ontspannend gesprek in een reusachtig Las Vegas-decor. 

Voor de keuze van zijn gasten laat Andy zich enkel leiden door zijn eigen interesses. Zo zullen er nooit voetballers in 'De Andy Show' te gast zijn. Tenzij er 'sjotters' bestaan die naast het veld ongelooflijk kunnen rappen. Ook geen politici op de praatstoel. Tenzij ze hun collectie erotische strips mee naar de studio brengen... Amateurs of profs, goed of slecht, bekend of onbekend... Iedereen die passioneel met zijn vak, kunst of hobby bezig is, kan door Andy uitgenodigd worden. 

De show is even onvoorspelbaar als zijn host want naast coole muziekgroepen, snedige komieken of ander talent krijgt een interactief publiek de kans om zich tijdens de uitzending als Andy-vriend te tonen.

enkele vaste items...
      
De Andy Awards

Vrienden, gezichten van de Vlaamse tv, filmsterren, gewone mensen... die zich op n of andere manier in de kijker werkten, maken kans op een Andy Award. 

De Talking Heads

In het decor hangen iedere week foto's van nationale en internationale celebrities. Adriaan laat ze met elkaar 'praten' en geeft zo een eigen nieuws- en showbizzoverzicht. 

Cyber Chick

Cyber Chick is een persoonlijke vriendin van Andy. Ze is een superheld en sexy researcher. Cyber Chick stuurt op eigen initiatief (of op commando van Andy) cybermateriaal over de gasten door naar n de schermen in de studio.  

DJ van de Week

Tijdens de uitzending breien Adriaans DJ-vrienden Bobby Ewing en King DJ de verschillende items aan elkaar met soundbites, muzikale bedjes en bumpers.

De gasten van zondag 5 oktober 

  • Axel Daeseleire (favoriete acteur van Andy)
  • Manou Kersting (ng een favoriete acteur van Andy)
  • Joost Zweegers (favoriete singer-songwriter van Andy)
  • Samantha Fox (algemene topfavoriet van Andy)

'De Andy Show', vanaf zondag 5 oktober 2008 om 22.50 uur op 2BE.

DOSSIER: Het tv-najaar van 2008

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'GR5' (foto: Eén - © VRT 2020)

De groep is uit elkaar gevallen nu Asim is opgedoken. Wanneer in Spa overnacht wordt bij de neef van Piet, wordt duidelijk dat Lisa's verblijf daar tijdens haar tocht traumatisch verliep. Zo leert een Duitse hiker kennen en vraagt hem om hen te vergezellen tot in Luxemburg. Dat steekt bij Michiel. En dan duikt een concreet spoor van Lisa op.

'GR5', om 20.40 uur op En.

Dossiers