Ruzie bij een motorbende in 'Helden van Hier: Op Interventie'

dinsdag 16 oktober 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

In aflevering 7 van 'Helden van Hier: Op Interventie' vorige week goed voor 710.000 kijkers en 33,4% marktaandeel (VVA 18-54, live +5) wordt de politie van zone CARMA opgeroepen voor een diefstal uit lockers in een vakantiepark.

De eigenaar verdenkt één van zijn medewerkers. Wanneer de naam van die persoon door de database wordt gehaald, blijkt er plots nog een bevel tot aanhouding open te staan voor eerder gepleegde misdrijven. De man wordt dan ook meteen in de boeien geslagen en meegenomen naar het politiebureau. 'Je wordt opgeroepen voor 3 opengebroken lockers en krijgt plots te horen dat die persoon nú moet gearresteerd worden. Dat verwacht niemand. Dat is karma', klinkt het bij de inspecteur.


Inspecteur Olivier ondergaat met zijn viervoeter Bo een toelatingsproef voor politiehonden. 'Als ze daarin slaagt, mag ze deelnemen aan de opleiding tot patrouillehond', klinkt het. 'Het proces om politiehond te worden vraagt veel tijd en energie.' Wordt de inzet van Bo beloond?

De ordediensten worden opgebeld omdat twee leden van een motorbende elkaar aan het uitdagen zijn. Jaloezie zou aan de basis van de ruzie liggen. De politie probeert op hen in te praten om de gemoederen te bedaren. Dat doen ze ook bij een geschil tussen een vrouw, haar partner en haar ex-partner. De ene man zou de andere een kopstoot hebben uitgedeeld en wordt opgepakt. De agenten snellen ook naar een verkeersongeval met vluchtmisdrijf, waarin een motor en personenwagen betrokken zijn. De bestuurder van de motor heeft het op een lopen gezet. Het ongeluk roept heel wat vragen op bij de inspecteurs.

'Helden van Hier: Op Interventie', woensdag 17 oktober om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers