Ruiz vs Joshua op Eleven Sports

vrijdag 6 december 2019

Op zaterdag 7 december staan Andy Ruiz jr. en Anthony Joshua opnieuw tegenover mekaar in de boksring. Nadat Ruiz in juni verrassend het wereldkampioenschap zwaargewichten won tegen de onverslaanbaar geachte Joshua, aast die laatste op revanche in Saudi-Arabi.

De bloedstollende bokskamp kan live en exclusief bekeken worden via streaming op de website van Eleven Sports. En dankzij een samenwerking met Kinepolis kan het duel ook op het witte doek worden gevolgd.


In juni dit jaar zette de Mexicaanse profbokser Andy Ruiz jr. de bokswereld op z’n kop door wereldkampioen Anthony Joshua de eerste nederlaag uit diens carrière toe te dienen. Hierdoor veroverde Ruiz de wereldtitels bij de zwaargewichten van de WBA-, IBF- en WBO-bonden. Genoeg voor Joshua om meteen van de optie op een revancheduel gebruik te maken. Zaterdagavond 7 december bekampen de boksers mekaar dus opnieuw. In Saudi-Arabië wil Joshua zijn wereldtitels terugwinnen.  

Alle online abonnees van Eleven Sports zullen de kamp live en exclusief kunnen bekijken op de website van Eleven Sports (www.elevensports.be) in full HD. Bovendien zal de kamp ook te zien zijn in de zalen van Kinepolis. Zak af naar de Kinepolis in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Liège (Rocourt) of Kortrijk, en maak het gevecht mee vanop de eerste rij, net alsof je zelf in de zinderende Diriyah Arena zit.

De bokskamp van het jaar, een niet te missen ervaring voor de echte sportfans!

Guillaume Collard, Managing Director Eleven Sports in België en Luxemburg en Group Head of Acquisitions: 'De fight-community in België blijft groeien. We zijn dan ook bijzonder tevreden dat we deze steeds breder wordende fanbase een nieuw ‘gevecht van het jaar’ kunnen aanbieden. En dankzij onze samenwerking met Kinepolis variëren we opnieuw de fanbeleving.'

Fight card
- Andy Ruiz vs Anthony Joshua (WBA, IBF, WBO heavyweight world title)
- Alexander Povetkin vs Michael Hunter (heavyweight)
- Scott Quigg vs Jono Carroll (super-featherweight)
- Filip Hrgovic vs Eric Molina (heavyweight)

Praktisch
- Zaterdag 7 december 2019.
- Exclusief voor alle online abonnees van Eleven Sports.
- Uitzending start vanaf 19.00 uur. Main event Joshua vs Ruiz start om 22.00 uur.
- In de Kinepolis-zalen in Brussel, Antwerpen, Gent, Hasselt, Luik (Rocourt) en Kortrijk.

Persbericht Eleven Sports
https://www.elevensports.be/

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Gentbrugge' (foto: Canvas - © VRT 2020)

Joris ontmoet Willy in de oude lokettenzaal onder het station - het best bewaarde geheim van Gentbrugge. Medard stond ooit in de krant als 'Mr. Proper'. Hij raapte jarenlang in zijn straat al het zwerfvuil op. Joris uit de Harmoniestraat blijkt niet alleen dezelfde voornaam te dragen als Joris, ze zijn ook even oud n delen een passie in radio maken. Het leven van Lieselotte liep anders dan oorspronkelijk gedacht. Toch woont ze nu samen met haar jeugdliefde Sam in hun eigen verbouwde huis.

'Gentbrugge', om 21.15 uur op En.

Dossiers