'Ranking The Stars' (mt Sergio!) binnenkort op VTM

vrijdag 17 augustus 2007

Zet tien bloedmooie vrouwen bij elkaar, laat Sergio het vuur aan de lont steken en wat u dan krijgt, is heerlijk ontspannende televisie: bekentenissen, roddels, emotionele uitbarstingen en hilarische catfights op het scherpst van de snee.

I


n 'Ranking The Stars' gaan tien vrouwelijke sterren de strijd aan met elkaar, met als inzet: wie kent zichzelf en de anderen het beste? Of, wie heeft de meeste mensenkennis? Ze krijgen lastige vragen voorgeschoteld, zoals: van wie horen we over 5 jaar niks meer? Wie liegt het meest om haar zin te krijgen? Wie heeft het meeste talent?

Daarna maken ze een lijstje van 1 tot 10 waarin ze zichzelf en de anderen rangschikken. Een panel van honderd Vlaamse mannen doet hetzelfde en de vrouw die de rangschikking van het mannenpanel het best kan inschatten, wint. 'Ranking The Stars' straalt glamour uit en prikkelt alle mannelijke en vrouwelijke zintuigen. De dames zien er prachtig uit, het decor zit vol gouden kantjes en de prikkelende vragen en eerlijke antwoorden zorgen voor de nodige spanning. Zowel bij de dames, bij Sergio als bij de kijker. Kortom: 'Ranking The Stars' is een luchtig programma met en voor vrouwen, dat net daarom ook de mannelijke helft van de bevolking zal aanspreken!

De tien dames geven elk op hun eigen manier een eigen pennentrek aan het programma:

  • Sandrine Andr geeft zich niet alleen als actrice graag bloot.
  • Vanessa Hoefkens, vrouw van voetballer Carl, klapt niet alleen uit de biecht maar ook uit het bed.
  • Eveline Hoste, ex-Miss Belgian Beauty en juriste, lijkt alleen maar braaf.
  • Tanja Dexters laat geen enkele man en vrouw onbewogen.
  • Sabine Appelmans is ex-topsporter en vooral niet op haar mondje gevallen.
  • Daisy Van Cauwenbergh is met minder meer in beeld.
  • Kelly Pfaff is gewoon zichzelf
  • Silvia Claes is heerlijk ontwapenend.
  • Elke Vanelderen is jong en ambitieus en koppig en mooi.
  • Wendy Van Wanten is de 'moeder-figuur' van de groep en doet mannen van alle leeftijden watertanden.

'Ranking The Stars', vanaf vrijdag 30 augustus op VTM.

DOSSIER: Het najaar van 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Zuur. De ultieme confrontatie tussen de met zuur verminkte Kim en haar ex-vriend, draaideurcrimineel Jurgen. Die laatste hoopt zo op strafvermindering, Kim hoopt echter op iets heel anders. Wraak, hier en nu. - 2055. '2055' leeft al 40 jaar in een instituut dat de mogelijkheid biedt uit eigen wil in isolement te leven. De deur naar het zonlicht kan hij vrijwillig openen. Op een dag wordt hij verrast door een reparateur aan de andere kant van het glas, hij komt de telefoons aan de wand nakijken. Het komt tot een gesprek. Hoe reageert '2055' na 40 jaar isolement op een gefilterde mensenstem? Heeft hij nog gevoelens wanneer hij in iemands ogen kijkt? - Nadja. Wie van ons droomt er niet van een andere, betere versie van zichzelf? En wat als net die versie je een bezoekje brengt in de gevangenis?

'Lockdown', om 21.25 uur op En.

Dossiers