Powerpuff Girls staan hun mannetje tijdens Internationale Vrouwendag

vrijdag 8 maart 2019
Foto: © Day One MPM/Cartoon Network 2019

Wat suiker, wat zout en dingen waar je van houdt... Al meer dan 20 jaar gaan 'De Powerpuff Girls' de strijd aan tegen het kwade en dat door als zusjes de handen in elkaar te slaan en hun krachten te bundelen!

Ze mogen dan wel klein in formaat zijn, maar ze zijn groots in hun daden. Ze laten zien dat meisjes ook perfect hun mannetje kunnen staan!


Tot op vandaag groeiden de drie meisjes wereldwijd uit tot een symbool van empowerment en een bron van inspiratie voor verschillende generaties meisjes en jonge vrouwen!

Om die woorden meteen kracht bij te zetten, staat de maand maart volledig in het teken van girl power om zo de Internationale Vrouwendag op 8 maart wat extra in de verf te zetten. Zo maken Cartoon Network’s kleine superheldinnen Blossom, Bubbles en Buttercup deze maand nog hun terugkeer naar het scherm en komen ze vanaf 15 april met gloednieuwe afleveringen!

Absoluut geen gebrek aan girl power dus bij Cartoon Network, dat naast 'De Powerpuff Girls' nog andere sterke, vrouwelijke personages een maand lang in de bloemetjes zet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

In deze special blikt Eén terug op de Ronde van Vlaanderen van 2019. Ploegwagens, jury-wagens en moto's, de regie en de techniek, de persverantwoordelijken Guy en Willy, ex-coureur Léon van Bon... Samen met alle commentatoren vertellen zij het verhaal van 'De Ronde 103'. We volgen de koers door de ogen van de vader van Iljo Keisse, die in zijn afgeladen café 'De Karper' samen met de klanten naar de koers kijkt. Adri van der Poel, vader van Mathieu, volgt de koers als waterdrager. Hij ziet hoe zijn zoon valt en hoe hij zich heroïsch terugvecht naar de kop. Met tot slot toch teleurstelling wanneer zijn zoon net niet wint. En tenslotte is er de semi-onverwachte winnaar, Alberto Bettiol, die door een slim plan van zijn ploeg en met de hulp van een sterke Sep Vanmarcke de koers wint.

'De Ronde 103', om 21.30 uur op Eén.

Dossiers