Powerpuff Girls staan hun mannetje tijdens Internationale Vrouwendag

vrijdag 8 maart 2019
Foto: © Day One MPM/Cartoon Network 2019

Wat suiker, wat zout en dingen waar je van houdt... Al meer dan 20 jaar gaan 'De Powerpuff Girls' de strijd aan tegen het kwade en dat door als zusjes de handen in elkaar te slaan en hun krachten te bundelen!

Ze mogen dan wel klein in formaat zijn, maar ze zijn groots in hun daden. Ze laten zien dat meisjes ook perfect hun mannetje kunnen staan!


Tot op vandaag groeiden de drie meisjes wereldwijd uit tot een symbool van empowerment en een bron van inspiratie voor verschillende generaties meisjes en jonge vrouwen!

Om die woorden meteen kracht bij te zetten, staat de maand maart volledig in het teken van girl power om zo de Internationale Vrouwendag op 8 maart wat extra in de verf te zetten. Zo maken Cartoon Network’s kleine superheldinnen Blossom, Bubbles en Buttercup deze maand nog hun terugkeer naar het scherm en komen ze vanaf 15 april met gloednieuwe afleveringen!

Absoluut geen gebrek aan girl power dus bij Cartoon Network, dat naast 'De Powerpuff Girls' nog andere sterke, vrouwelijke personages een maand lang in de bloemetjes zet.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers