Pommelizio: the ultimate closure talk op VIJF

donderdag 7 november 2019
Foto: VIJF - © SBS Belgium 2019

In een nieuwe aflevering van 'Celebs Gaan Daten' worstelt Pommeline nog steeds met verdriet en pijn van haar vorige relatie met Fabrizio.

Ze begrijpt nog altijd niet wat er toen exact is misgelopen en waarom ze niet meer uitleg gekregen heeft. Hoog tijd voor het ultieme closure gesprek.


'Drie weken voor je het gedaan hebt gemaakt, zat je met mij nog bij de weddingplanner. Je gaat niet met mij naar een wedding planner, je laat mij niet eerst nog eens in die droom geloven en dan pak je alles af van mij. Dat deed mij gewoon heel veel pijn.'

Terwijl onze andere 2 dames zich voorbereiden op hun blind date komen Jarne en Diaz opnieuw hun hart luchten bij Goedele en Jani. Nadat de celebs hun portie dating weer hebben gehad is het tijd voor een nieuwe mixer met nieuwe singles voor iedereen!

'Celebs Gaan Daten', vrijdag 8 november om 20.35 uur op VIJF.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Naar aanleiding van de moord op haar vriendin Luisa in een carjacking trekt Nikki naar Mexico. Haar ontdekkingen ter plaatse brengen haar op ramkoers met gevaarlijke en onvoorspelbare krachten. Thomas stuurt Jack om Nikki naar huis te brengen, maar die zit al snel helemaal verwikkeld in de zaak.

Britse harde misdaadreeks over een team forensische pathologen dat vaak van doorslaggevende betekenis is voor het oplossen van misdrijven.

'Silent Witness', om 20.35 uur op Canvas.

Dossiers