'Normale Mensen' met Siska Schoeters, Sylvia Vandriessche, Tomas De Soete en Jelle De Beule

maandag 29 september 2014

Deze week zetelen twee 'normale' koppels in het panel van 'Normale Mensen' op En: Siska Schoeters, Tomas De Soete, Jelle De Beule en Sylvia Vandriessche moeten bewijzen dat ze als koppel helemaal normaal gebleven zijn.

Maar vooral: wie van hen vier is de allernormaalste van de avond? De kijker ontdekt het aan het eind van de vijfde aflevering van 'Normale Mensen' op dinsdag 30 september, om 20.40 uur op Eén.


De Normale Mens van de Week
Het programma wordt elke week aangekondigd door een onbekende man of vrouw in het publiek. Op het eerste gezicht is er niets bijzonder aan deze persoon maar naarmate de avond vordert, geeft hij/zij via tips meer en meer prijs over zichzelf.  Aan de vier bekende gasten om deze tips zo zorgvuldig mogelijk te noteren zodat ze aan het einde van de show het bijzondere verhaal achter deze persoon kunnen achterhalen.

Deze week is Sven uit Vilvoorde de Normale Mens van de Week.

Buiten de uren
Buiten hun werkuren doen mensen soms heel bijzondere dingen. Ze kweken papegaaien, spelen de eerste wereldoorlog na, verzamelen onderbroeken of verkopen hun persoonlijke schatten op het internet. Maar sommige mensen wijden al hun vrije tijd aan een merkwaardige verzameling, zoals Rony uit Kalmthout. Kunnen onze vier bekende gasten achterhalen wat Rony en Picasso gemeenschappelijk hebben?

Dit is mijn huis
Normale Mensen wonen in een huis, maar niet alle huizen zijn even normaal. In deze ronde moeten de bekende gasten achterhalen wat er aan de hand is met het huis van Alex uit Lint.

'Normale Mensen', dinsdag 30 september om 20.40 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Doorblader onze nieuwsberichten en kom alle nieuwtjes uit televisieland te weten!

Dossiers