njam! trapt de lente af met 'De Gezonde Goesting'

maandag 5 februari 2018

Steffi Vertriest is terug met een nieuw seizoen van 'De Gezonde Goesting' op njam! en een tweede kookboek 'Meer Gezonde Goesting'.

De Vlaming heeft duidelijk goesting in gezond. Dat bewijst het succes van de eerste twee reeksen én het gelijknamige kookboek van 'De Gezonde Goesting'. Omdat de njam!-kijker de happy & healthy recepten van Steffi overduidelijk kan smaken, is er vanaf 21 maart een derde seizoen van 'De Gezonde Goesting'.


Ook in de derde reeks van het tv-programma kookt Steffi Vertriest gezond. Maar ze gaat nog een stapje verder. Ze onthult alles over haar healthy way of life. We volgen haar de dag rond in haar appartementje en buitenshuis, en komen zo te weten hoe Steffi gezond eet, leeft en hoe ze zichzelf enthousiasmeert om dat te doen.

Njam! trapt de lente niet enkel af met seizoen 3 van het tv-programma, maar ook met de  lancering van Steffi’s tweede kookboek 'Meer Gezonde Goesting' dat vanaf 21 maart in de winkels ligt. In 'Meer Gezonde Goesting' ontdek je opnieuw meer dan 60 gezonde recepten. In het dit tweede boek probeert Steffi er nog meer 'sneaky groentjes' in te steken en is er extra aandacht voor kidsproof recepten en nieuwe tips en tricks om die gezonde levensstijl makkelijk te maken zodat volhouden een fluitje van een cent wordt.

Maar dat is nog niet alles; njam! plant ook een 'Gezonde Goesting Dag' in het voorjaar waar we alle bezoekers zullen inspireren met alle happy & healthy aspecten van een gezonde levensstijl. Denk aan een healthy food marktje, sportieve bewegingsinitiaties, lezingen van host Steffi Vertriest, een gezonde goesting lunch & veel meer.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers