Nieuwe titels bij VTM GO in oktober

woensdag 2 oktober 2019
Foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

In oktober laat VTM GO alweer heel wat nieuwe titels op de surfers/kijkers los. Zo is naast het tweede seizoen van cultreeks 'Matroesjka's' onder andere ook het vervolg van 'Locked Up' vanaf vandaag te zien.

Het eerste seizoen was reeds beschikbaar op VTM GO en was meteen ook het grootste succes van de Walter Presents-selectie tot op heden. De Spaanse producent van 'Locked Up', Alex Pina, kennen we al van series als 'Casa de Papel' en 'The Pier', niet van de minste dus.


'Locked up', seizoen 2
Meteen het volledige tweede seizoen (19 afleveringen)

In het eerste seizoen belandt de ietwat naïeve jonge Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) in de gevangenis nadat ze voor haar baas uit blinde verliefdheid geld heeft verduisterd. Het tweede seizoen brengt nog meer actie, maar met dezelfde provocerende toon. Medegevangenen Estefania (Berta Vazquez) en Zulema (Najwa Nimri) keren dit tweede seizoen ook terug, samen met bewaker Fabio (Roberto Enriquez). Na een ongeluk moet Macarena met de andere voortvluchtigen naar het buitenland vluchten en intussen neemt Fabio een besluit over zijn huwelijk. 'Locked Up' is een blockbuster fenomeen dat de Spaanse televisiewereld voorgoed veranderde.

'Matroesjka’s', seizoen 2
Meteen het volledige tweede seizoen (10 afleveringen)

Deze tweede reeks borduurt verder op het dramatische en alle verbeelding tartende elan van het eerste seizoen: prostitutie, mensensmokkel, drugs, geweld en een heel sappig Antwerps dialect. De heren zoeken nieuwe oorden op om dames te strikken en hen naar België te lokken, met alle gevolgen vandien.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers