Nieuwe titels bij VTM GO in oktober

woensdag 2 oktober 2019
Foto: © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

In oktober laat VTM GO alweer heel wat nieuwe titels op de surfers/kijkers los. Zo is naast het tweede seizoen van cultreeks 'Matroesjka's' onder andere ook het vervolg van 'Locked Up' vanaf vandaag te zien.

Het eerste seizoen was reeds beschikbaar op VTM GO en was meteen ook het grootste succes van de Walter Presents-selectie tot op heden. De Spaanse producent van 'Locked Up', Alex Pina, kennen we al van series als 'Casa de Papel' en 'The Pier', niet van de minste dus.


'Locked up', seizoen 2
Meteen het volledige tweede seizoen (19 afleveringen)

In het eerste seizoen belandt de ietwat naïeve jonge Macarena Ferreiro (Maggie Civantos) in de gevangenis nadat ze voor haar baas uit blinde verliefdheid geld heeft verduisterd. Het tweede seizoen brengt nog meer actie, maar met dezelfde provocerende toon. Medegevangenen Estefania (Berta Vazquez) en Zulema (Najwa Nimri) keren dit tweede seizoen ook terug, samen met bewaker Fabio (Roberto Enriquez). Na een ongeluk moet Macarena met de andere voortvluchtigen naar het buitenland vluchten en intussen neemt Fabio een besluit over zijn huwelijk. 'Locked Up' is een blockbuster fenomeen dat de Spaanse televisiewereld voorgoed veranderde.

'Matroesjka’s', seizoen 2
Meteen het volledige tweede seizoen (10 afleveringen)

Deze tweede reeks borduurt verder op het dramatische en alle verbeelding tartende elan van het eerste seizoen: prostitutie, mensensmokkel, drugs, geweld en een heel sappig Antwerps dialect. De heren zoeken nieuwe oorden op om dames te strikken en hen naar België te lokken, met alle gevolgen vandien.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Elise Donner is mede-eigenaar van het reisbureau van haar harteloze ex-man. Sinds de scheiding maakt hij het Elise op verschillende manieren erg lastig. Elise heeft het plan met Kerstmis een date te vinden, om haar ex jaloers te maken. Daarnaast wil ze de feestdagen ook niet in haar eentje doorbrengen. Per toeval ontmoet Elise in een winkelcentrum Nick, een knappe en machtige advocaat. Nick is ook alleenstaand en er ontstaat meteen een band tussen de twee.

'The Mistletoe Promise', om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers