Nieuwe serie 'Man vs. Bear' op Discovery

donderdag 9 januari 2020

De grizzlybeer geldt als een van de machtigste roofdieren op aarde. Met zijn snelheid, zijn kracht en zijn enorme postuur staat hij al duizenden jaren aan de top van de evolutionaire voedselketen.

Zonder wapens maakt een mens geen kans tegen dit geweldige beest. Of wel? In de nieuwe serie 'Man vs. Bear' nemen elke week drie goedgetrainde mannen en vrouwen het op tegen de grizzlybeer. In een serie van opdrachten kijken ze of ze de beer kunnen verslaan. Of op zijn minst het zo lang mogelijk kunnen volhouden. En dan wordt gekeken wie van de deelnemers dit het beste doet. De beren – Bart, Honey Bump en Tank – zijn opgegroeid in een reservaat en leven niet in de wilde natuur. Maar daarmee hebben ze niks aan kracht en snelheid ingeboet. En dat zullen de deelnemers merken. Hoe lang houden ze het vol?


'Man vs Bear', vrijdag 10 januari om 21.25 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Dertigers'  (foto: Eén/VRT - © Warner Bros. België 2019)

Alex moet beslissen of hij zijn zieke vader zal opzoeken, maar het verleden heeft duidelijk diepe wonden geslagen. Tinne en Steven zoeken elkaar steeds meer op en dat valt ook Nora op. Barts ego lijkt gekwetst nu blijkt dat Anke ook met andere mannen flirt. Nora moet Ina voor het eerst een weekend bij Jeroen laten. In plaats van te treuren, gaat ze met Claire naar een feestje, waar ze de aandacht van Seppe trekt.

'Dertigers', om 21.55 uur op En.

Dossiers