Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 3 oktober 2016

Lieven Trio sprak op het filmfestival van Cannes met de broers Dardenne over hun nieuwe film 'La Fille Inconnue'. Adle Haenel speelt hierin een jonge huisarts die overdonderd wordt met schuldgevoelens, omdat ze de deur van haar praktijk gesloten hield voor een meisje dat later dood wordt aangetroffen.

Iets kindvriendelijker is de nieuwe Disneyfilm 'Pete's Dragon'. Maar bestaat die gigantische groene draak waarover de mysterieuze Pete vertelt echt? De jonge Grace probeert de waarheid te achterhalen. En een online spel loopt uit de hand in 'Nerve'. Emma Roberts en Dave Franco sturen online video's van zichzelf waarin ze riskante en gevaarlijke opdrachten uitvoeren om prijzen te winnen. Of deze en de andere films de moeite waard zijn om te kijken, vertelt Lieven je in '@TheMoviezz'.


'@TheMoviezz', dinsdag 4 oktober om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Kinderen van het Verzet' (Canvas)

Tijdens de Tweede Wereldoorlog stapten tienduizenden Belgen in het verzet tegen de nazi's. Hun kinderen getuigen over die oorlogsperiode. Wat deden hun ouders, waarom gingen ze in het verzet en hoe gevaarlijk was dat? Veel verzetslieden werden opgepakt door de Duitsers. Die arrestaties staan 75 jaar later bij vele kinderen nog op het netvlies gebrand.

'Kinderen van het Verzet', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers