Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 3 oktober 2016

Lieven Trio sprak op het filmfestival van Cannes met de broers Dardenne over hun nieuwe film 'La Fille Inconnue'. Adèle Haenel speelt hierin een jonge huisarts die overdonderd wordt met schuldgevoelens, omdat ze de deur van haar praktijk gesloten hield voor een meisje dat later dood wordt aangetroffen.

Iets kindvriendelijker is de nieuwe Disneyfilm 'Pete's Dragon'. Maar bestaat die gigantische groene draak waarover de mysterieuze Pete vertelt echt? De jonge Grace probeert de waarheid te achterhalen. En een online spel loopt uit de hand in 'Nerve'. Emma Roberts en Dave Franco sturen online video's van zichzelf waarin ze riskante en gevaarlijke opdrachten uitvoeren om prijzen te winnen. Of deze en de andere films de moeite waard zijn om te kijken, vertelt Lieven je in '@TheMoviezz'.


'@TheMoviezz', dinsdag 4 oktober om 20.30 uur op PRIME STAR. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

DDT heeft een mooie vrouw leren kennen: Lea De Wilde. Ondertussen zit Boma, tot grote ergernis van Bieke, weer achter Pascale aan. Als Boma Lea De Wilde leert kennen laat hij Pascale vallen. Carmen brengt de andere vrouwen op het idee een list te verzinnen om die Lea ten val te brengen.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op Eén.

Dossiers