Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 2 mei 2016

Lieven Trio heeft het over 'My Skinny Sister', een jeugdfilm waarin een 12-jarig meisje ontdekt dat haar grote zus aan een eetstoornis lijdt.

Oscarwinnaar Jean Dujardin is een reus van de Franse cinema maar in de Franse komedie 'Un Homme à la Hauteur' is hij dat allerminst. Zijn personage meet immers 1m35 maar dat weerhoudt hem er niet van om te daten met een gerenommeerde advocate.


We blijven in Frankrijk met 'Bastille Day' waarin een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs leeft op een dag een tas steelt die meer bevat dan alleen maar een portemonnee. De animatiefilm 'Ratchet and Clank' volgt twee onwaarschijnlijke helden die een snode alien proberen uit te schakelen.

En de documentaire 'Free to Run' vertelt het verhaal van het hardlopen gedurende de voorbije 50 jaar.

'@TheMoviezz', dinsdag 3 mei om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Een Frisse Start met vtwonen' (foto: Vitaya - © DPG Media 2019)

Nick en Stig zijn al elf jaar samen en klaar voor een volgend hoofdstuk in hun leven. Het koppel heeft jarenlang in het buitenland gewoond en heeft nu besloten om zich te settelen in België. Sieg helpt mee met de verhuis naar hun nieuwbouw, terwijl Ozanne en Guillemine er een warme thuis van maken.

'Een Frisse Start met vtwonen', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers