Nieuwe filmreleases in '@TheMoviezz'

maandag 2 mei 2016

Lieven Trio heeft het over 'My Skinny Sister', een jeugdfilm waarin een 12-jarig meisje ontdekt dat haar grote zus aan een eetstoornis lijdt.

Oscarwinnaar Jean Dujardin is een reus van de Franse cinema maar in de Franse komedie 'Un Homme à la Hauteur' is hij dat allerminst. Zijn personage meet immers 1m35 maar dat weerhoudt hem er niet van om te daten met een gerenommeerde advocate.


We blijven in Frankrijk met 'Bastille Day' waarin een Amerikaanse zakkenroller die in Parijs leeft op een dag een tas steelt die meer bevat dan alleen maar een portemonnee. De animatiefilm 'Ratchet and Clank' volgt twee onwaarschijnlijke helden die een snode alien proberen uit te schakelen.

En de documentaire 'Free to Run' vertelt het verhaal van het hardlopen gedurende de voorbije 50 jaar.

'@TheMoviezz', dinsdag 3 mei om 20.30 uur op PRIME STAR HD. Vanaf woensdag kunnen Telenet digitale tv-klanten het programma gratis opvragen in de TV-theek in PRIME à la carte/xtra.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo

Jillian Armacost is getrouwd met astronaut Spencer. Als hij in de ruimte is, is ze altijd bang dat er iets zal gebeuren. Dan wordt haar angst werkelijkheid. Tijdens een routinemissie verliest de aarde twee minuten het contact met de space shuttle. Niemand weet waarom. Spencer overleeft het voorval en terug op aarde lijkt alles in orde, maar Jillian vertrouwt het niet. Ze denkt dat haar man is veranderd. Wanneer ze zwanger wordt, begint ze nachtmerries te krijgen en wordt ze depressief. Het gevoel blijft knagen dat er iets mis is met haar man. Ze begint bang voor hem te worden en raakt steeds meer in de war. Wordt ze langzaam gek en is ze een gevaar voor zichzelf en haar ongeboren baby's? Of is ze terecht doodsbang voor haar echtgenoot?

'The Astronaut's Wife', film uit 1999 met oa. Johnny Depp en Charlize Theron, om 20.25 uur op VIJF.

Dossiers