Nieuwe Battles vrijdag in 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 12 januari 2012

De eerste Battles konden afgelopen week rekenen op 1.099.476 kijkers (live+5) met een piekcijfer van 1.259.798, wat neerkomt op een marktaandeel van 55,6 procent (VVA 18-54). Op vrijdag 13 januari 2012 is het tijd voor negen nieuwe Battles. In het team van Natalia zijn het onder andere Axelle en Kate die het tegen mekaar opnemen. In een stevige versie van het duet 'Telephone' van Lady Gaga en Beyoncť steken deze twee powerwomen elkaar muzikaal de loef af.

'Omdat het allebei zo’n goede zangeressen zijn, heb ik hen een nummer kunnen geven waarbij de lat vrij hoog wordt gelegd', vertelt Natalia. Ook Claudia en Yvette staan vrijdag tegen elkaar in de ring. Met het nummer 'Dancing in the Street' van David Bowie en Mick Jagger tonen ze de coaches – en natuurlijk vooral Natalia – wat ze waard zijn.

Coach Koen laat Stephanie het opnemen tegen Rene Paul. 'Ik wil Stephanie graag in een up tempo nummer aan het werk zien', vertelt Koen. Tijdens de Blind Auditions zong Stephanie immers een trage ballad. Benieuwd hoe ze het ervan afbrengt tegen de man met de natural swung, Rene Paul, op het nummer 'Move Like Jagger' van Maroon 5 ft. Christina Aguilera.

Verder zien we nog 12 andere kandidaten van 'The Voice van Vlaanderen' aan het werk, verspreid over 6 Battles. Maxine, Zinno, Els, Jody, het duo Harry en Kris, Wesley, Thomas, Kimberley, Eveline, Glenn en de twee Dimitri’s.

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 13 januari om 21.00 uur op vtm.


DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Sporza logo

Karl Vannieuwkerke herbeleeft met Peter Vandenbempt en Gert Verheyen legendarische wedstrijden uit de rijke geschiedenis van het EK en het WK voetbal. Gert kiest voor BelgiŽ - BraziliŽ in de 2de ronde van het WK 2002. De match waarin het kleine BelgiŽ het grote BraziliŽ bijna uitschakelde, de match waardoor voetbalminnend BelgiŽ nog altijd de Jamaicaanse scheidsrechter Peter Prendergast vervloekt. Het commentaar is van Frank Raes. Peter keert terug naar de kwartfinale op het EK 2004 tussen Portugal en Engeland. Portugal - in eigen land - gaat op zoek naar het opperste voetbalgeluk. Met commentaar van Filip Joos.

'Sporza Retro', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers