Nieuw talent in tweede aflevering 'The Voice van Vlaanderen'

donderdag 1 december 2011

Vorige week vrijdag maakte de kijker kennis met de 'The Voice van Vlaanderen'. 832.000 Vlamingen hadden de eerste aflevering tot de heruitzending ervan op dinsdag 29 november 2011 al gezien (live+4). De heruitzending van dinsdag kon nog eens 260.000 extra kijkers bekoren. Koen, Natalia, Jasper en Alex hebben toen al enkele talentvolle zangers en zangeressen uitgekozen, maar zijn klaar om opnieuw blind verrast te worden.

Op vrijdag 2 december krijgt de kijker nieuwe Blind Auditions te zien. Vanaf 21.00 is het opnieuw tijd voor de vaste vrijdagavondafspraak van vtm: kijken en delen want 'The Voice van Vlaanderen' kan ook op heel wat reacties op Facebook en Twitter rekenen.

Het meisje dat de tweede auditiedag inluidt, is de 18-jarige Axelle uit Leopoldsburg. Ondanks haar jonge leeftijd heeft ze heel wat zangervaring. Ze heeft zelfs al samengewerkt met Natalia. Benieuwd of deze coach de stem van Axelle zal herkennen? Voor haar auditie heeft Axelle ondanks haar ervaring toch wat last van de zenuwen. 'Normaal ben ik nooit zenuwachtig, maar nu…', zegt ze nog net voor ze het podium betreedt.
Axelle tijdens de Blind Auditions van 'The Voice van Vlaanderen' (foto: vtm - © VMMa)
De volgende artiest, de Gentse Stephen (31), is helemaal nieuw in de muziekwereld. 'Ik heb niets van podiumervaring', vertelt hij. Maar de eerste aflevering van vorige week leerde ons alleszins dat ervaring is geen garantie is op slagen. Met het nummer 'Somebody to Love Me' van Mark Ronson waagt hij zijn kans. Maar houdt minstens één van de coaches genoeg van hem om af te drukken?

De achterban van rockchick Kizi uit Kessel is alvast overtuigd van haar talent. 'Kizi kan veel aan, ze kan snel van heel zacht naar heel hard gaan', vertelt haar vader. 'Whataya Want from Me' van Adam Lambert is volgens Kizi het perfecte nummer om de coaches van haar stemcapaciteiten te overtuigen.

De Lommelse Nikita (25) begon haar zangcarrière in een kerkkoor, maar vandaag is ze klaar voor meer. Met heel wat stress betreedt ze het podium van 'The Voice van Vlaanderen', maar eens ze daar staat en haar eerste noot zingt, is daar helemaal niets meer van te merken. Met de ballad 'Total Eclipse of the Heart' van Bonnie Tyler probeert ze indruk te maken.

Voor de Antwerpse Marie (29) is zingen dé manier om haar gevoelens te uiten. Al voor haar auditie legt ze die gevoelens bloot door volmondig haar voorkeur voor coach Jasper uit te spreken. Maar zullen Jasper en de andere coaches verbluft staan van haar uitvoering van de klassieker 'Somewhere over the Rainbow'?

De volgende kandidaat, de Beverse Rene Paul (30), kwam helemaal uit Canada om voetbal te spelen in Beveren, maar zijn echte passie is zingen. Voor zijn auditie is hij er alvast van overtuigd dat hij wel eens 'The Voice van Vlaanderen' zou kunnen worden. Stap één? Alvast één coach overtuigen met 'Another Day' van Jamie Lidell tijdens zijn Blind Audition…

De van Armeens-Nederlandse afkomst Julia (17) uit Deurne brengt met het nummer 'Afscheid' van Glennis Grace een ode aan haar vader, die ook is meegekomen. Hij is alvast overtuigd dat zijn dochter door moet naar de Battles.

De volgende kandidate Caroline (31) is eveneens van Deurne. Zij droomt van een fulltime muziekcarrière. Dat is natuurlijk de reden waarom ze deelneemt aan 'The Voice van Vlaanderen'. Bovendien heeft ze een klein streepje voor. Ze zat namelijk samen met Natalia in de middelbare school. Zou ze haar herkennen?

Kris in de Blind Auditions van 'The Voice van Vlaanderen' (foto: vtm - © VMMa)Ook Kris (44) uit Aarschot probeert Jasper, Alex, Koen en Natalia te verbazen met zijn performance. Met zijn gitaar als compagnon betreedt hij het podium. 'Ik ga een stevig rocknummer brengen', verklapt hij al net voor zijn optreden.

De 19-jarige Mayken (Torhout) toont met haar studie muziektherapie aan het Lemmensinstituut reeds aan dat ze gebeten is door muziek. Haar ontroerende versie van 'One of Us' van Joan Osborne prikkelt alvast de hele zaal.


De uit Frankrijk afkomstige Yass (29) woont al even in Genk en ziet dan ook nu zijn kans om een gooi te doen naar de titel van 'The Voice van Vlaanderen'. 'Ik eet muziek, drink muziek en slaap met muziek', legt hij aan presentatrice An Lemmens uit. Met een ontspannen versie van 'Lazy Song' van Bruno Mars hoopt hij zijn droom te realiseren.


De tweede aflevering wordt afgesloten met de opmerkelijke auditie van drie zussen uit Ekeren. Elisabeth (23), Gabriëla (22) en Alexandra (19) gaan samen voor een wel heel speciale Blind Audition. Ze brengen een driestemmige versie van 'Hallelujah' van Jeff Buckley. Maar als ze gekozen worden door een coach, is nog de vraag of ze als trio verder mogen gaan in de wedstrijd. Want volgens het format van 'The Voice van Vlaanderen' maken alleen solisten of duo’s kans om door te stoten.

'The Voice van Vlaanderen', vrijdag 2 december om 21.00 uur op vtm.

DOSSIER: The Voice van Vlaanderen (vtm)

volledig dossier
TVVV

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Ophra Winfrey praat eerst met Meghan, de hertogin van Sussex. Het gesprek bestrijkt een ruime waaier aan onderwerpen: van haar huwelijk en intrede in de koninklijke familie, over het moederschap en haar filantropisch werk, tot hoe ze omgaat met het leven onder intense publieke druk. Later krijgen de twee het gezelschap van prins Harry. Ze hebben het dan over hun verhuizing naar de Verenigde Staten en de hoop en dromen die ze koesteren voor hun groeiende gezin.

'Oprah Winfrey in gesprek met Meghan en Harry', om 21.20 uur op Eén.

Dossiers

NU en STRAKS op tv

volledige TVgids
 • 20:10
  Thuis
  20:35
  Kinderziekenhuis 24/7
 • 20:00
  Terzake
  20:35
  De afspraak
 • 20:15
  Het journaal met VGT
  21:00
  Albatros (open audiodescriptie)
 • 20:05
  Familie
  20:35
  Liefde voor Muziek
 • 20:00
  US Kitchen Nightmares
  20:55
  SAS: Who Dares Wins Australia
 • 19:50
  S.W.A.T.
  20:40
  War of the worlds
 • 20:10
  Flodder
  20:40
  S.W.A.T.: Firefight
 • 20:20
  TV krant VTMKIDS
  05:40
  Brandweerman Sam
 • 20:15
  America's Funniest Home Video's
 • 19:55
  Dag dokter
  20:35
  Leef!
 • 19:45
  Shopping Queens
  20:35
  Prodigal son
 • 19:40
  Highway Thru Hell Canada
  20:35
  Pawn Stars
 • 20:20
  10 jaar njam!, 10 vragen voor...
  20:40
  KLAAR IN 20 minuten
 • 20:25
  Herhalingslus
  17:00
  "Z-Extra - Panelgesprek virtuele jobbeurs Thomas More en KU Leuven"
 • 20:00
  In levende lijve
  21:00
  De Vlaamse Top 10
 • 20:12
  Vocht bestrijden
  20:29
  Hoe kalk verhelpen?
 • 20:00
  Institutionele Zaken - De Koepelzaal
  12:00
  Algemeen Beleid - De Koepelzaal Live
 • 20:00
  NOS Journaal
  20:35
  Radar
 • 19:55
  Per seconde wijzer
  20:30
  Het zaad van Karbaat
 • 20:25
  Kamp Waes
  21:25
  De Kalvijn Show