Nieuw seizoen van 'Wheeler Dealers' op Discovery

vrijdag 6 december 2019

Een Ford Bronco, een Fiat 124 of een Toyota Celica ST, het zijn klassieke auto's waar veel geld voor betaald moet worden als je ze in goede staat koopt.

Daarom probeert Wheeler Dealer Mike Brewer exemplaren te vinden die nog wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, zodat hij minder hoeft te betalen. Om ze vervolgens na restauratie met winst te verkopen. Dat restauratiewerk wordt gedaan door alleskunner Ant Anstead die van elke auto precies weet hoe hij hem kan verbeteren.


In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Wheeler Dealers' gaan ze op zoek naar een auto die niet eens zo oud is, maar wel zeer geliefd onder verzamelaars: de BMW E64 M3. Onder BMW-liefhebbers is deze sportieve wagen volgens Ant ‘het ultieme van het ultieme’. Het model kent echter een probleempje met de automatisch schakelende handbak.

Mike weet dat als hij een exemplaar kan vinden waarbij dat euvel niet verholpen is, dat dan de prijs een stuk lager is. Aan Ant dan de taak om de handbak aan te passen en nog wat aanpassingen te verrichten. En dan mag Mike weer op zoek naar een enthousiaste koper om Ants fraaie opknapwerk te verzilveren.

'Wheeler Dealers', zaterdag 7 december om 21.00 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken in '1 Jaar Gratis' (foto: Eén - © VRT 2019)

De 21-jarige Maty uit Gent, de 21-jarige Iben uit Gits, de 60-jarige Marianne uit Lokeren en de 26-jarige Sara uit Schaarbeek spelen de finale. Voor de deelnemers is mensenkennis minstens even belangrijk als quizkennis, want zij moeten hun medekandidaten goed kunnen inschatten. Doorheen de laatste aflevering vallen de kandidaten een voor een af, tot er in de superfinale nog twee tegen elkaar spelen. Wie van hen sleept de grote prijs in de wacht? En hoeveel bedraagt die prijs precies?

'1 Jaar Gratis', om 20.55 uur op En.

Dossiers