Nieuw seizoen van 'Wheeler Dealers' op Discovery

vrijdag 6 december 2019

Een Ford Bronco, een Fiat 124 of een Toyota Celica ST, het zijn klassieke auto's waar veel geld voor betaald moet worden als je ze in goede staat koopt.

Daarom probeert Wheeler Dealer Mike Brewer exemplaren te vinden die nog wel een opknapbeurt kunnen gebruiken, zodat hij minder hoeft te betalen. Om ze vervolgens na restauratie met winst te verkopen. Dat restauratiewerk wordt gedaan door alleskunner Ant Anstead die van elke auto precies weet hoe hij hem kan verbeteren.


In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van 'Wheeler Dealers' gaan ze op zoek naar een auto die niet eens zo oud is, maar wel zeer geliefd onder verzamelaars: de BMW E64 M3. Onder BMW-liefhebbers is deze sportieve wagen volgens Ant ‘het ultieme van het ultieme’. Het model kent echter een probleempje met de automatisch schakelende handbak.

Mike weet dat als hij een exemplaar kan vinden waarbij dat euvel niet verholpen is, dat dan de prijs een stuk lager is. Aan Ant dan de taak om de handbak aan te passen en nog wat aanpassingen te verrichten. En dan mag Mike weer op zoek naar een enthousiaste koper om Ants fraaie opknapwerk te verzilveren.

'Wheeler Dealers', zaterdag 7 december om 21.00 uur op Discovery.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Advocaat Andrew Beckett krijgt, kort na zijn promotie, te horen dat hij wordt ontslagen. Zijn werkgever geeft als reden dat hij een opdracht verknoeid heeft. Maar Andy denkt daar anders over: hij vermoedt dat het advocatenkantoor ondekt heeft dat hij homoseksueel is en aids heeft en dat dat de reden voor zijn ontslag is. In een wereld vol onbegrip en intolerantie vecht hij voor gerechtigheid.

'Philadelphia', film uit 1993 met oa. Tom Hanks en Denzel Washington, om 21.25 uur op En.

Dossiers