Nieuw seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie'

woensdag 4 september 2019
Foto: VTM - © DPG Media 2019

Luk Alloo start op donderdag 5 september een nieuw seizoen van 'Alloo bij de Wegpolitie', ook vorig jaar nog een bijzonder succesvolle reeks met gemiddeld 645.742 kijkers (4+ en gasten) en 31,9% marktaandeel (VVA18-54).

'Volgende keer dat je me tegenhoudt, zal het in een Lamborghini zijn!' Dixit een chauffeur die door agenten Francis en Yann van de wegpolitie in Arendonk wordt tegengehouden. Luk Alloo is getuige van de interventie. De man is onderschept nadat hij aan 190km per uur over de weg scheurde. Naar eigen zeggen om zijn zieke vader meteen naar het ziekenhuis te brengen.  Hij heeft een astma aanval. En heel de familie zit aan boord. De politie belt meteen een ambulance om de vader naar het ziekenhuis te brengen. Dan begint een geanimeerd gesprek tussen agenten en chauffeur.


Niet alle papieren van de wagen zijn in orde, en een kleuter op de achterbank blijkt niet reglementair op de achterbank te zijn vastgemaakt. De man weet bovendien niet dat je maar 120 mag op de autosnelweg. 'En mijn auto kan toch sneller dan die van de politie', lacht hij! 'Eigenlijk reed ik 210, geen 190!' Ondanks zijn eerlijkheid wordt het rijbewijs van de man alvast voor 15 dagen ingetrokken.

'Alloo bij de Wegpolitie', vanaf donderdag 5 september om 21.45 uur bij VTM.

DOSSIER: Najaar 2019: alle plannen, alle zenders! (BE)

volledig dossier
alloo

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Het Gezin' (foto: Eén - © VRT 2019)

Pleegzoon Jawad gaat in Willebroek naar een nieuwe school. Hij is zenuwachtig, want hij kent nog niemand in zijn klas. In Beringen zijn de inschrijvingen voor het eerste kleuterklasje gestart. Jonathan en Shareen hopen op een school vlak bij huis. En bij de familie van Steven en Isabelle nemen de twee oudste dochters enkele beslissingen tegen de goeie raad van hun ouders in.

'Het Gezin', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers