Neemt Babs wraak op Jean Van Hoof?

maandag 4 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Jean Van Hoof (Peter Van den Begin) die hevig bloedend in een veld ligt... Babs (Lauren Versnick) met een dampend geweer in haar handen. Straffe beelden uit de nieuwe aflevering van 'Studio Tarara', de serie die elke week door 736.00 kijkers wordt gevolgd.

Heeft de jonge styliste wraak genomen op de man die zijn handen niet kan thuis houden? Of is er meer aan de hand? Heel even is in deze aflevering trouwens ook Lynn Wesenbeek te zien, VTM pionier en moeder van actrice Lauren Versnick die Babs speelt.


Ondertussen is opwarmer Patrick (Geert Van Rampelberg) tot over zijn oren verliefd op Sandra (Ruth Beeckmans). Hij wil meer dan een flirt. Maar dat maakt Sandra - die altijd gewend is haar eigen zin te doen - echt wel héél ongemakkelijk. Ricky (Koen De Graeve) heeft ondertussen al Ricky Bolero de cover van Dag Allemaal gehaald. Roxanne (Frances Lefebure) ziet hem meer en meer zitten, en vertrouwt hem toe hoe ze zwanger is geraakt. Ricky is zo zwaar onder de indruk van het verhaal, dat hij een fatale fout maakt.

Opwarmer Glenn (Jonas Vermeulen) viert zijn 30ste verjaardag. De eeuwige zeurkous wil vooral vieren dat hij over 25 jaar eindelijk op zijn 55ste op brugpensioen mag. Agent Pascal (Boris Van Severen) krijgt een nieuwe tape met een getuigenis over de fatale zelfmoord aan de VTM-gebouwen. Wie is er van het dak gesprongen? De lijst van mogelijke slachtoffers wordt weer wat kleiner.

Speel mee op vtm.be: speel Wat Hebt Gij Gepakt Man? en help Ricky Bolsens afkicken
Vorige week werd duidelijk dat Ricky Bolsens nog helemaal niet is afgekickt. Backstage bij 'Tien om te Zien' greep hij opnieuw naar de coke. Op vtm.be kan je hem nog altijd helpen in zijn strijd om clean te blijven in Wat Hebt Gij Gepakt Man?, een speciaal ontworpen videospel gebaseerd op het legendarische Pacman. Maar waar de originele Pacman op spoken jaagde, moet je nu Ricky van de drank afhelpen door hem zoveel mogelijk medicatie te laten slikken. Dat terwijl flessen wodka, porto, whiskey en tequila hem achtervolgen. Hoe meer pillen je hem kan doen slikken, hoe meer kans dat Ricky sober blijft. Het spel is te spelen via https://vtm.be/studio-tarara/wat-hebt-gij-gepakt-man.

The  Sound of the Nineties
De soundtrack van deze aflevering is opnieuw doorspekt met nineties-klassiekers van The Red Hot Chili Peppers, Portishead, Shaggy, Take That en The Smashing Pumpkins.

'Studio Tarara', dinsdag 5 maart om 20.35 uur bij VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'F.C. De Kampioenen' - Het Gala van de Gouden K's 2017 (foto: TVvisie - © Timmy Vanheel 2018)

Billie is gezakt voor turnen en Pol vindt dat een ramp. Hij schakelt de Kampioenen in om Billie te laten ervaren dat sport tof is, met desastreuze gevolgen. Pascale vindt ondertussen dat Marc iets van zijn leven moet maken en zet hem aan tot solliciteren. Maar dat moet achter de rug van Bieke gebeuren, die de bemoeienissen van Pascale niet apprecieert.

'F.C. De Kampioenen', om 20.10 uur op En.

Dossiers