'Mijn Restaurant!': genomineerden voeren volop campagne

maandag 11 mei 2009

Afgelopen donderdag werden 't Gerecht in Turnhout en Fleur Délice in Diest genomineerd door de geheime recensenten en door de zaalverantwoordelijken. Gemiddeld 991.342 Vlamingen - met een piek van 1.064.568- waren hiervan getuige, wat resulteert in een marktaandeel van 53,8% (VVA 18-54).

D


e toekomst van 't Gerecht en Fleur Délice hangt aan een zijden draadje. Er zit voor Chris & Wendy en voor Rebekka & Deborah niets anders op dan campagne te voeren om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Maar eerst moet de kritiek van de recensenten verwerkt worden: alle duo's krijgen hun rapport.

De jury trekt naar Turnhout en Diest om de genomineerde duo's te coachen. Als ze deze sluitingsronde overleven, moeten ze immers hun gebreken zo snel mogelijk wegwerken om meer nominaties in de toekomst te vermijden. In Diest stelt Peter Goossens een dessertprobleem vast...

Omdat niet elke Vlaming zelf kan gaan proeven in de genomineerde restaurants zullen twee gerenommeerde Vlaamse sterrenchefs, Johan Segers en Wouter Keersmaekers, de restaurants beoordelen en stemadvies geven aan de kijker.

Stem NU voor je favoriete restaurant!

Wil je dat restaurant Fleur Délice in Diest open blijft?
SMS Diest naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 701 voor Diest (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop

Wil je dat restaurant 't Gerecht in Turnhout open blijft?
SMS Turnhout naar 6677 (0,75 euro/stem)
Bel naar 0905-53 702 voor Turnhout (0,75 euro/stem)
Digitale kijkers kunnen stemmen via de rode knop

Het restaurant met de minste stemmen moet de deuren sluiten.

'Mijn Restaurant!', dinsdag 12 mei om 21.25 uur op vtm.

Wie moet volgens jou de deuren sluiten? 
Turnhout of Diest?
Stem NU in de TV-Visie poll!

Word 'fan' van TV-Visie op Facebook

DOSSIER: Mijn Restaurant II (2009)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo CAZ logo

Montana, 1913. Kolonel William Ludlow verlaat het leger omdat hij de wreedheden tegen de indianen niet langer kan aanzien. Hij vestigt zich in een afgelegen ranch waar hij zijn drie zonen alleen opvoedt, ver weg van het oorlogsgeweld. Alfred, de oudste, is plichtsbewust en gesloten. Samuel, de benjamin en lieveling van de familie, is een geboren idealist. Tristan, de middelste broer, is rebels en net als zijn vader gefascineerd door de indianen. Na zijn studies komt Samuel zijn verloofde Susannah voorstellen. De plotse aanwezigheid van een vrouw zorgt ervoor dat de vier mannen zich uitsloven om haar te leren paardrijden en omgaan met een geweer. Alfred wordt verliefd op Susannah, maar ze lijkt meer oog te hebben voor Tristan, waardoor de band tussen de broers op de helling komt...

'Legends Of The Fall', film uit 1994 met oa. Brad Pitt en Anthony Hopkins, om 20.40 uur op CAZ.

Dossiers