'Mijn Restaurant!': de jury zakt af naar Dendermonde en Ekeren

woensdag 12 oktober 2011

Gemiddeld 605.197 live-kijkers volgden op dinsdag 11 oktober het bezoek van sterrenchefs Viki Geunes en Yves Mattagne aan de restaurants in Blankenberge, Aarschot en Tongeren, voor een grondige beoordeling van keuken, bediening en sfeer. De inzet is een vrijstelling van nominatie. De 13de aflevering van 'Mijn Restaurant!' behaalde hiermee een marktaandeel van 32,9 % (VVA 18-54).

In de 14de aflevering van 'Mijn Restaurant!' gaan Viki Geunes en Yves Mattagne naar Ekeren en Dendermonde. In Ekeren hebben Amber en Elodie net beslist om vanaf nu à la carte te gaan in Alaise. Betekent dit dat de wachttijden oplopen? Vallen de gerechten in de smaak? Kunnen Amber en Elodie bewijzen dat ze het waard zijn om in aanmerking te komen voor de vrijstelling? Dendermonde is het laatste restaurant op het lijstje van sterrenchefs Viki Geunes en Yves Mattagne.


Voor Steven en Sofie kan de vrijstelling van nominatie misschien wat druk van de ketel halen en opnieuw voor wat rust zorgen in hun relatie. Dit is voor Steven ook de kans om te tonen wat hij in zijn mars heeft. Hij wil indruk maken op de recensenten en brengt hen de voorgerechten, die hij zelf gemaakt heeft. Haalt Steven zijn slag thuis?

'Mijn Restaurant!' is en blijft een keiharde afvalrace met maar één winnaar. Voor één duo kan die droom wel al wat dichterbij komen want er staat een vrijstelling van nominatie op het spel. De winnaar van die bescherming kan door de volgende recensenten niet genomineerd worden voor sluiting en blijft dus hoe dan ook open tot 15 november 2011.

Nadat Viki Geunes en Yves Mattagne alle restaurants bezocht en beoordeeld hebben, geven ze punten op keuken, bediening en sfeer. De twee beste restaurants worden genomineerd voor de vrijstelling. De kijker bepaalt door zijn stem uit te brengen welk restaurant al zeker open mag blijven tot en met 15 november 2011.

'Mijn Restaurant!', donderdag 13 oktober om 21.35 uur op vtm.

POLL: Wie is jouw favoriet duo in het nieuwe seizoen? Stem NU!

Herbekijk 'Mijn Restaurant!'

DOSSIER: Mijn Restaurant! (editie 2011)

volledig dossier
mijnrestaurant

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers