'Met Vier in Bed' sluit donderdag het seizoen af in Maison Hayat

woensdag 22 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Voor het laatste adres van dit seizoen trekt 'Met Vier in Bed' naar de Rozenvallei. In deze prachtige vallei nabij het stadje Kalâat M'Gouna staat Maison Hayat, het stekje van Hayat en Karim.

Hayat werkte vroeger in de zorgsector, maar toen haar man stierf, viel haar leven stil. Via Facebook kwam ze in contact met Karim, die haar dag en nacht steunde in die moeilijke periode. Hayat droomde al lang van een B&B en besloot België voorgoed achter te laten en naar Karim in Marokko te verhuizen.


In de Rozenvallei werden ze verliefd op de prachtige natuur en ze waren overtuigd dat ze zich daar, midden in de woestijn, wilden vestigen. Het pand dat ze vonden was niet goed onderhouden, maar met de hulp van Karims familie en enkele dorpsbewoners toverden ze het oude gebouw om tot Maison Hayat. De B&B heeft 6 basic kamers in Berberse stijl. Op het dakterras kunnen gasten ook slapen onder de sterrenhemel.

'Met Vier in Bed', donderdag 23 augustus om 21.30 uur bij VTM.

metvierinbed

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VTM logo

Baltimore, 1962. Op het hoogtepunt van de Koude Oorlog werkt Elisa Esposito als schoonmaakster in een geheim overheidslaboratorium. Op een dag wordt er onder het toezicht van kolonel Strickland een mysterieus wezen binnengebracht in het labo. Elisa, die al sinds haar geboorte niet kan praten, kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen, en dringt de kamer binnen waar het creatuur wordt gevangengehouden. Ze ontdekt dat het om een mensachtig amfibisch wezen gaat. Het duurt niet lang voor Elisa sympathie begint te voelen voor hem. Wanneer ze te horen krijgt dat Strickland een vivisectie wil uitvoeren op het wezen, bedenkt Elisa een plan om samen met hem te vluchten.

'The Shape Of Water', film uit 2017 om 23.20 uur op VTM.

Dossiers