'Met Vier in Bed' sluit donderdag het seizoen af in Maison Hayat

woensdag 22 augustus 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Voor het laatste adres van dit seizoen trekt 'Met Vier in Bed' naar de Rozenvallei. In deze prachtige vallei nabij het stadje Kal‚at M'Gouna staat Maison Hayat, het stekje van Hayat en Karim.

Hayat werkte vroeger in de zorgsector, maar toen haar man stierf, viel haar leven stil. Via Facebook kwam ze in contact met Karim, die haar dag en nacht steunde in die moeilijke periode. Hayat droomde al lang van een B&B en besloot België voorgoed achter te laten en naar Karim in Marokko te verhuizen.

In de Rozenvallei werden ze verliefd op de prachtige natuur en ze waren overtuigd dat ze zich daar, midden in de woestijn, wilden vestigen. Het pand dat ze vonden was niet goed onderhouden, maar met de hulp van Karims familie en enkele dorpsbewoners toverden ze het oude gebouw om tot Maison Hayat. De B&B heeft 6 basic kamers in Berberse stijl. Op het dakterras kunnen gasten ook slapen onder de sterrenhemel.

'Met Vier in Bed', donderdag 23 augustus om 21.30 uur bij VTM.

metvierinbed

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Kleedkamer' (foto: Canvas - © VRT/Deklat Binnen 2019)

Exact 50 jaar geleden won Eddy Merckx zijn eerste Ronde van Frankrijk. Om dat te vieren, wijdt 'De Kleedkamer' twee afleveringen aan La Grande Boucle. Ruben trekt naar wielerbaan La Cipale, in het bos van Vincennes. Met Josť De Cauwer, Johan Bruyneel, Dirk Demol en Rudy Pevenage buigt Ruben zich over de vraag wat het betekent om de Ronde van Frankrijk te winnen als ploegleider en hoe ver men moet gaan om die overwinning in de wacht te slepen.

'De Kleedkamer', om 21.20 uur op Canvas.

Dossiers