Marathonweekend 'Game Of Thrones' bj CAZ

vrijdag 12 april 2019

CAZ stoomt de 'Game of Thrones'-fans klaar voor de release van het 8e seizoen met een marathonweekend van het vorige seizoen.

Van zaterdag 13 april t.e.m. zondag 14 april wordt het volledige 7e seizoen van de mythische dramareeks uitgezonden. Zaterdag start de marathon om 20.40 uur en zondag gaat de laatste aflevering om 23.05 uur van start.


Op vrijdag 19 april is er om 20.40 uur het Amerikaans drama uit 1969 'Midnight Cowboy' met Jon Voight, Dustin Hoffman en Sylvia Miles. De film won een Oscar voor Beste Film. Joe Buck een knappe, charmante cowboy uit Texas komt naar de Big Apple om rijkdom te vinden. Echter de enige rijkdom die hij vindt is de vriendschap met Ratzo Rizzo, een oplichter met grote dromen. Na de film is er om 22.40 uur de tweede aflevering van het 25e seizoen van 'The Graham Norton Show' met Chris Hemsworth, Paul Ruud, Julianne Moore en 'Game of Thrones'-sterren Kit Harington en Emilia Clarke als gasten.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

Elke stad heeft pendelaars die elke dag naar de stad trekken, maar er zijn nog onverwachte pendelaars: wilde dieren die elke dag de stad intrekken op zoek naar voedsel. In deze aflevering ontdekken we dat deze dieren om te overleven met één poot in de wildernis moeten staan en met de andere in de stad. Voorbeelden hiervan zijn de zwartvoetpinguïn, het nijlpaard en de zwarte beer.

Driedelige BBC-natuurdocumentairereeks waarin onze steden bekeken worden vanuit het perspectief van de (wilde) dieren die erin leven.

'Wild Metropolis', om 21.05 uur op Canvas

Dossiers