'Let's Dance' met Tine Embrechts en Raffaële

maandag 6 februari 2006

Tine Embrechts, een dame met attitude. Als actief lid van de Kakkewieten – een alternatieve en humoristische theatergroep waarin absurde situaties de boventoon voeren – en van het mambocombo 'El Tattoo Del Tigre' weet deze mooie jongedame wat het is om een publiek te entertainen.

H


opelijk doet ze dat ook in... Let's Dance! Tine en Luk wagen zich aan een zuiderse Mambo en ook voor New Style zijn ze wel te vinden.

Raffaële wordt door zijn Italiaanse achtergrond en zwoele blik door zijn vrouwelijke fans wel eens vergeleken met Eros Ramazotti of Enrique Iglesias.

En net als voor die sterren is ook voor hem het podium een tweede thuis. Maasmechelen, zijn thuisgemeente, zal voor hem duimen en hopen dat hij heel ver geraakt in… Let's Dance! Raffaële en Lily Ann gaan voluit voor de Jive en zetten ook hun discopruiken op!

Celine Du Caju was een nobele onbekende tot de Miss Belgian Beauty-verkiezing. Ze won met verve op 15 oktober 2005 en mocht het kroontje overnemen van Cynthia Reeckmans. Deze jongedame studeert communicatiemanagement en in avondschool gaat ze naar make up-cursussen. Ze is best wel sportief: ze tennist graag, ze deed ritmisch turnen, gaat regelmatig joggen en volgt zelfs dansles. Geknipte kandidate voor Let's Dance !

Celine danst met David op house en zal ook trachten de juiste pasjes van de salsa te demonstreren.

'Let's Dance', woensdag 10 februari om 21.10 uur op VT4

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

De kans is groot dat u ook al eens zo'n raar telefoontje gekregen hebt in gebrekkig Engels, vaak met een Indische tongval en met de dringende boodschap dat je computer ernstig geïnfecteerd is. Dat zijn dan vrijwel zeker oplichters die je beloven je computer terug virusvrij te maken tegen grove betaling natuurlijk. De Britse reporter Rajini Vaidyanathan praat met slachtoffers, maar ook met scambaiters. Dat zijn mensen die jacht maken op deze oplichters. Ze ontmoet een van de beruchtste die opereert onder de codenaam Jim Browning. Hij heeft een van de vele Indische callcenters gehackt. Zo kan hij via de bewakingscamera's haarfijn zien en horen hoe meedogenloos ze te werk gaan.

'Terzake docu - Spying on the Scammers', om 20.25 uur op Canvas.

Dossiers