'Let's Dance' met Tine Embrechts en Raffaële

maandag 6 februari 2006

Tine Embrechts, een dame met attitude. Als actief lid van de Kakkewieten – een alternatieve en humoristische theatergroep waarin absurde situaties de boventoon voeren – en van het mambocombo 'El Tattoo Del Tigre' weet deze mooie jongedame wat het is om een publiek te entertainen.

H


opelijk doet ze dat ook in... Let's Dance! Tine en Luk wagen zich aan een zuiderse Mambo en ook voor New Style zijn ze wel te vinden.

Raffaële wordt door zijn Italiaanse achtergrond en zwoele blik door zijn vrouwelijke fans wel eens vergeleken met Eros Ramazotti of Enrique Iglesias.

En net als voor die sterren is ook voor hem het podium een tweede thuis. Maasmechelen, zijn thuisgemeente, zal voor hem duimen en hopen dat hij heel ver geraakt in… Let's Dance! Raffaële en Lily Ann gaan voluit voor de Jive en zetten ook hun discopruiken op!

Celine Du Caju was een nobele onbekende tot de Miss Belgian Beauty-verkiezing. Ze won met verve op 15 oktober 2005 en mocht het kroontje overnemen van Cynthia Reeckmans. Deze jongedame studeert communicatiemanagement en in avondschool gaat ze naar make up-cursussen. Ze is best wel sportief: ze tennist graag, ze deed ritmisch turnen, gaat regelmatig joggen en volgt zelfs dansles. Geknipte kandidate voor Let's Dance !

Celine danst met David op house en zal ook trachten de juiste pasjes van de salsa te demonstreren.

'Let's Dance', woensdag 10 februari om 21.10 uur op VT4

DOSSIER: Let's Dance (VT4)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Lance' (foto: VIER - © SBS Belgium 2020)

'Lance' vertelt het verhaal over de opkomst van de Amerikaanse wielrenner Lance Armstrong, zijn strijd met teelbalkanker, zijn zeer succesvolle carrière, zijn zeven opeenvolgende Tour de France-zeges én zijn val nadat hij opbiechtte dat hij betrokken was bij een van de grootste dopingschandalen aller tijden. Het deed de wielersport op zijn grondvesten daveren. Waar liep het fout? En hoe kon dit schandaal zo lang onder de radar blijven? Armstrong deelt zijn waarheid met het grote publiek. Ook heel wat mensen uit de wielerwereld komen aan bod.

'Lance', om 21.30 uur op VIER.

Dossiers