Latin & musical muziek in 'Just The Two Of Us'

woensdag 8 november 2006

Afgelopen zaterdag beslisten de kijkers dat het voor Nicolas Liébart en zijn zangpartner Claudia Caluwé tijd was om 'Just The Two Of Us' te verlaten. Hun country-nummer 'I can help' viel nochtans in de smaak van de professionele juryleden.

Z


aki, Sofie, dirk Blanchart en Hilde Norga waren ook zeer te spreken over de muzikale prestatie en podiumact van Rani De Coninck & Gunther Neefs, en die van Kathy Pauwels & Jan Schepens.

Rob Vanoudenhoven en zijn zangpartner Isabelle A kregen voor hun country-duet 'Rose Garden' geen positieve evaluatie, met als gevolg dat ze onderaan het klassement bengelden. De kijkers deelden echter de mening van de jury niet en het duo werd van de uitsluiting gered.

In de 4de liveshow van 'Just The Two Of Us' wagen Jo De Poorter, Sandrine André en Rani De Coninck zich aan Latin, de aanstekelijke en opzwepende mengvorm van typisch Latijns-Amerikaanse muziekstijlen zoals de conga, mambo, merengue, salsa e.a. met de Westerse rock- en popmuziek. Bewegen op het podium is een must en Latin staat bekend om het betere heupenwerk. 

  • Jo De Poorter & Chadia Cambie zingen "I go to Rio" van Peter Allen.
  • Sandrine André & Sergio zingen "Hips don't lie" van Shakira ft. Wyclef Jean.
  • Rani De Coninck & Gunther Neefs zingen "Let's get loud" van J. Lo.

Kathy Pauwels, Rob Vanoudenhoven en Tess Goossens nemen de kijkers mee naar de wereld van de musical. En daarin zijn zuivere zang, hoge noten, een dramatische uitdrukking en een sterke interactie met de zangpartner dan weer belangrijk.

  • Kathy Pauwels & Jan Schepens zingen "Weet je moeder dat?" uit de musical "Mamma Mia!"
  • Rob Vanoudenhoven & Isabelle A zingen "Singin' in the rain" van Gene Kelly.
  • Tess Goossens & Reborn zingen "You're the one that I want" van Olivia Newton John & John Travolta.

De zangprestaties en podiumacts worden voor de vierde week op rij in de studio beoordeeld door Zaki, Sofie, dirk Blanchart en Hilde Norga. Ook de kijkers hebben uiteraard een stem in het kapittel. Samen bepalen ze welke duo's naar de volgende aflevering van 'Just The Two Of Us' mogen en voor welk zangduo het doek valt.

De digitale kijkers kunnen via iWatch, de On Demand-service van VTM, de liveshows herbekijken en met eigen ogen zien wat er zich het eerst uur na elke aflevering afspeelt achter de schermen van 'Just The Two Of Us'. Daarnaast kunnen ze ook de hele week lang de repetities van de koppels in preview opvragen.

www.vtm.be is zonder meer een aanrader voor de kijkers die van karaoke houden. De begingeneriek van 'Just The Two Of Us' inzingen, kan trouwens een duoticket voor de volgende liveshow opleveren. Op de webstek kan de kijker ook terecht voor achtergrondinfo bij de zangduo's, een uitgebreide fotogalerij, reportages, …

'Just The Two Of Us', zaterdag 11 november om 21.30 uur op VTM.

DOSSIER: Just The Two Of Us

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Flikken Rotterdam' (AVROTROS)

Een inbraak bij rechercheur Ben Slachter loopt voor de inbreker fataal af. Zijn partner Stan Vroom steunt zijn collega onvoorwaardelijk, maar vertelt Ben wel de hele waarheid? De Amsterdamse officier van justitie Hein Berg blaast een kroongetuigezaak op en vertrekt naar Rotterdam, waar ze hopen dat hij tot meer teamwerk in staat is. Zijn eerste zaak draait rond twee hooligans die rechercheurs Dries van Weelden en Esther Wegereef gijzelen om zo aan vijf kilo coke te komen. Die opzet mislukt, maar als de hooligans vertellen dat ze de coke nodig hebben omdat hun zusje door zware criminelen wordt vastgehouden, moet Berg beslissen hoe het team het meisje gaat bevrijden.

'Flikken Rotterdam', om 23.15 uur op Eén.

Dossiers