Laatste test voor halve finale in 'X Factor'

dinsdag 2 december 2008

Vorige week woensdag kreeg 'X Factor' het bezoek van superster Craig David. Deze Brit, die op zijn 27ste al 13 miljoen platen heeft verkocht en verschillende internationale awards rijk is, beoordeelde de songs die de finalisten uit zijn repertoire brachten. Craig David zorgde ook voor de verrassing van de avond, want hij deelde n vrijstelling uit aan Dirk. De oudste finalist van 'X Factor' kreeg hiermee een rechtstreeks ticket voor de negende liveshow.

H


et duo Lester & Abdou en benjamin Karim belandden in de herkansingsronde. Jurylid Kris Wauters moest de laatste knoop doorhakken en hij besliste dat Lester & Abdou een vervolg mochten zingen aan hun 'X Factor'-avontuur.

In de negende liveshow krijgen de gouden 4 elk opnieuw twee kansen om de harten en de stemmen van de dames en heren thuis, in de studio en die van de jury te veroveren. Het hoeft niet gezegd dat Tom, Dirk, Lester & Abdou en Mathieu & Guillaume zich zullen smijten, want ze zijn nog maar drie shows verwijderd van het fel begeerde platencontract, d inzet van 'X Factor'. Maar eerst moeten ze hun ticket voor de halve finale zien te verdienen en dat doen ze met onderstaande songs.

  • Tom zingt 'Big girls don't cry' van Fergie en 'Stop & stare' van One Republic.
  • Dirk zingt 'A little bit of feel good' van Jamie Lidell en 'It's allright' van Seal.
  • Lester & Abdou zingen 'Domino' van Clouseau en 'You rock my world' van Michael Jackson.
  • Mathieu & Guillaume zingen 'Twee mannen zo stil' van Frank Boeyen & Stef Bos en 'Onderweg' van Abel.

'X Factor', woensdag 3 december om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'De Luizenmoeder' (foto: VTM - © DPG Media 2019)

De Akker houdt haar jaarlijkse sponsorloop. Directeur Erik heeft kinder-hiv als goed doel gekozen en wil van alle scholen uit de buurt het meeste sponsorgeld ophalen, hij is zelfs bereid om zelf ook mee te lopen. Juf Els gaat intussen fanatiek de strijd aan met te veel suiker in de drank en het voedsel van haar leerlingen. Hannah nodigt Ronald uit om samen eens te gaan eten. Karel doet zijn best om zijn dochter Maledieve het meeste sponsorgeld te laten ophalen.

'De Luizenmoeder', om 20.35 uur op VTM.

Dossiers