Laatste auditie 'X Factor' in Limburg

maandag 22 september 2008

Gastvrouw Hadise en de juryleden Do, Kris Wauters en Maurice Engelen geven voor de vijfde auditiemarathon van 'X Factor' afspraak in Limburg. Wanneer de laatste kandidaat van deze aflevering de deur van zaal België in Hasselt achter zich sluit, kennen we de beste stemmen van Vlaanderen die doorgaan naar de volgende schiftingsronde: het bootcamp.

A


lle solisten en groepen krijgen slechts 1 minuut om de juryleden te imponeren met hun stem en muzikaliteit. Het ergste wat hen kan overkomen is een black out krijgen of de juiste toon niet vinden. Een mens zou van minder zenuwen hebben. Geen trillende handen, zweetklieren die in overdrive slaan of zenuwtics te bespeuren bij Christiaan. Hoewel hij de afgelopen week amper twaalf uur heeft geslapen, barst hij van het zelfvertrouwen. Zijn motto is "het leven is aan de durvers" en hij durft het dan ook aan om een Clouseau-hit te brengen. Er zijn ook kandidaten die tijdens hun auditie net dat ietsje meer in de strijd gooien. Zo verrast het duo Koen en Stephanie de jury met een zeer romantische act, inclusief een vuurrode roos. De 71-jarige Olga is een voorstander van het dialect en brengt vol overgave "Limburg allein" en de 37-jarige Orazio, een bediende in de chemiesector, zorgt voor een chemische reactie met het aantal decibels dat hij produceert.

Do, Kris Wauters en Maurice Engelen beleven in Limburg zelf ook hun moment van de waarheid. Na vandaag zijn ze immers jurylid af en worden ze de coach van één van de drie categorieën. Dit betekent dat ze een streep trekken onder hun samenwerking en regelrechte concurrenten worden. Do, Kris Wauters en Maurice hebben veel zin om aan het nieuwe hoofdstuk in de talentenjacht te beginnen, maar welke categorie krijgen ze onder hun hoede? Deze beslissing mogen ze niet zelf nemen en dat zorgt bij de drie voor stress en gespeculeer…

'X Factor', dinsdag 23 september om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

Op de dag dat hij vijf jaar getrouwd is, maakt Nick Dunne bekend dat zijn beeldschone vrouw Amy vermist is. Onder druk van de politie en de media ontstaan er scheurtjes in het door Nick geschetste beeld van een perfect huwelijk. Door zijn leugens, bedrog en vreemde gedrag rijst bij iedereen de vraag: heeft Nick Dunne zijn vrouw vermoord?

'Gone Girl', film uit 2014 met oa. Ben Affleck, om 20.35 uur op VIER.

Dossiers