Laatste auditie 'X Factor' in Limburg

maandag 22 september 2008

Gastvrouw Hadise en de juryleden Do, Kris Wauters en Maurice Engelen geven voor de vijfde auditiemarathon van 'X Factor' afspraak in Limburg. Wanneer de laatste kandidaat van deze aflevering de deur van zaal BelgiŽ in Hasselt achter zich sluit, kennen we de beste stemmen van Vlaanderen die doorgaan naar de volgende schiftingsronde: het bootcamp.

A


lle solisten en groepen krijgen slechts 1 minuut om de juryleden te imponeren met hun stem en muzikaliteit. Het ergste wat hen kan overkomen is een black out krijgen of de juiste toon niet vinden. Een mens zou van minder zenuwen hebben. Geen trillende handen, zweetklieren die in overdrive slaan of zenuwtics te bespeuren bij Christiaan. Hoewel hij de afgelopen week amper twaalf uur heeft geslapen, barst hij van het zelfvertrouwen. Zijn motto is "het leven is aan de durvers" en hij durft het dan ook aan om een Clouseau-hit te brengen. Er zijn ook kandidaten die tijdens hun auditie net dat ietsje meer in de strijd gooien. Zo verrast het duo Koen en Stephanie de jury met een zeer romantische act, inclusief een vuurrode roos. De 71-jarige Olga is een voorstander van het dialect en brengt vol overgave "Limburg allein" en de 37-jarige Orazio, een bediende in de chemiesector, zorgt voor een chemische reactie met het aantal decibels dat hij produceert.

Do, Kris Wauters en Maurice Engelen beleven in Limburg zelf ook hun moment van de waarheid. Na vandaag zijn ze immers jurylid af en worden ze de coach van ťťn van de drie categorieŽn. Dit betekent dat ze een streep trekken onder hun samenwerking en regelrechte concurrenten worden. Do, Kris Wauters en Maurice hebben veel zin om aan het nieuwe hoofdstuk in de talentenjacht te beginnen, maar welke categorie krijgen ze onder hun hoede? Deze beslissing mogen ze niet zelf nemen en dat zorgt bij de drie voor stress en gespeculeerÖ

'X Factor', dinsdag 23 september om 20.40 uur op vtm.

DOSSIER: X Factor 2008 (vtm)

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers