Laatste aflevering van 'Studio Tarara': wie ligt onder het laken?

maandag 25 maart 2019
Foto: VTM - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Agent Pascal (Boris Van Severen) vindt in de finale van 'Studio Tarara' het laatste missende stukje in zijn onderzoek naar de mysterieuze zelfmoord.

En ook de kijker ontdekt na een paar spannende weken eindelijk wie het slachtoffer onder het laken is op de parking van VTM. Wie is er van het dak gesprongen? En waarom?


Zowat heel de ploeg van de sketchshow is de voorbije afleveringen door de politie ondervraagd, ook Ricky Bolsens (Koen De Graeve) en producer Christine (Janne Desmet). Allemaal passeerden ze op de video’s die agent Pascal moet beluisteren. Maar twee namen waren nog niet te zien op de video’s van de politie: opwarmer Trikke Willems (Geert Van Rampelberg) en de seksverslaafde acteur Jean Van Hoof (Peter Van den Begin). Is één van die twee het slachtoffer? Of is het iemand die de voorbije afleveringen maar even in beeld kwam in de studio’s waar Tarara wordt opgenomen? Wat is er aan de hand?

Nu ook met Jens Dendoncker
Het slachtoffer onder het laken is alvast niet Jens Dendoncker, maar de populaire comedian en presentator van 'Hoe Zal ik Het Zeggen?' heeft wel een gastrol in de laatste aflevering. Met een verrassende look.

De voorbije weken keken gemiddeld 710.000 kijkers, goed voor 30,7% marktaandeel (VVA 18-54), naar 'Studio Tarara', de eerste dramareeks van productiehuis Shelter. De reeks is nu ook op de radar in het buitenland, met een selectie voor het internationale festival Canneseries in april, en een nominatie voor New York Festivals TV & Film Awards.

'Studio Tarara', dinsdag 26 maart om 20.35 uur op VTM.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Canvas logo

De voorbije 30 jaar zijn de stedelijke gebieden verdrievoudigd in grootte. Door de bouw van steden worden dieren uit hun habitat verdreven. Zij moeten vechten voor hun plek in een gebied dat ooit van hen was. Zo volgen we olifanten in Sri Lanka die de strijd aangaan met de mens om hun territorium en zien we hoe de toekomst van de kapucijnapen in Costa Rica bedreigd wordt. Maar we leren ook dat een goeie relatie tussen wilde dieren en de mens mogelijk is en voordelig kan zijn voor beide partijen.

'Cities: Nature's New Wild', om 21.10 uur op Canvas.

Dossiers