JIM zit vanaf vrijdag live op festival Tomorrowland - VIDEO

donderdag 23 juli 2015

De luidste beats, een uitzinnig publiek en een adembenemend decor: Tomorrowland staat voor de deur, en JIM is er voor het eerst live bij.

Sean Dhondt en Niko Van Driessche brengen van vrijdag 24 juli tot en met zondag 26 juli vanaf 20.00 live de strafste dj-sets, sfeerreportages en interviews met dj’s. Tomorrowland is bovendien ook drie dagen lang overal te volgen via de livestream op JIM.be. De week na Tomorrowland, op woensdag 29 juli om 21.00, zet JIM de hoogtepunten nog eens op een rij in een uitgebreide festivalspecial.


Loreen Triest is Belgische JIM-ambassadrice op Tomorrowland 2015
Jaarlijks zakken meer dan 200 nationaliteiten af naar Tomorrowland. De tickets waren in een mum van tijd uitverkocht, maar één JIM-kijker krijgt de kans om het dancefestival op een unieke manier te beleven. JIM ging op zoek naar de ‘ultieme Belg’: aan de hand van een reeks proeven op de Brusselse Grote Markt – het kloppende hart van Europa – moesten de vijf finalisten bewijzen dat ze over de nodige kennis en vaderlandse fierheid beschikken om België te vertegenwoordigen als JIM-ambassadeur op Tomorrowland. De Gentse Loreen Triest (23) toonde zichzelf als grootste België-kenner en mag voor JIM drie dagen lang uit de bol gaan op Tomorrowland. Via JIM.be en de sociale media zal zij het hele festival verslag uitbrengen van haar avonturen.

Bekijk meer video's van TOMORROWLAND op


TOMORROWLAND LIVE BIJ JIM
VRIJDAG 24 JULI EN ZATERDAG 25 JULI – VAN 20.00 TOT 01.00 UUR
ZONDAG 26 JULI – VAN 20.00 TOT 00.00 UUR

BEST OF TOMORROWLAND 2015
WOENSDAG 29 JULI – VAN 21.00 TOT 23.00 UUR

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

Lerares Claire is al een tijdje single en helpt met plezier drie vriendinnen met het organiseren van hun huwelijk, die alle drie in dezelfde maand plaatsvinden. Ze heeft het dan ook erg druk en geeft bovendien een zomerstage op Blue Island. Het is dan dat ze Tom leert kennen, de kapitein die haar en de leerlingen naar het eiland moet brengen met zijn boot.

'Sailing Into Love', om 20.40 uur op Vitaya.

Dossiers