JIM-vj en model Vincent Banic zondag in 'De Kotmadam'

zaterdag 13 oktober 2012

Het 20ste seizoen van 'De Kotmadam' heeft naast het vertrouwde recept ook enkele verrassingen in petto. Zo nemen een aantal van onze bekende landgenoten een eenmalige gastrol op zich in de feel good-serie.

JIM-VJ Vincent Banic zien we op zondag 14 oktober aan het werk als advocaat in spe. In de aflevering 'Vervallen' wordt hij namelijk door Victor opgetrommeld om Jeanne in haar keuken te houden. De student pikt het immers niet dat de kotmadam op het punt staat te cumuleren, want ze is gevraagd als kandidaat-voorzitster van de culturele Sint-Elisabeth Stichting. Als ze verkozen wordt, is ze twee avonden per week het huis uit. Voor Jef klinkt dit als muziek in de oren, maar voor Victor is dit pure horror. Vincent Banic doet mee aan 'Sterren op de Dansvloer' (foto: VTM - © VMMa 2012)


Vincent Banic maakt met deze gastrol in 'De Kotmadam' niet zijn acteerdebuut. Hij had als tiener enkele gastoptredens in de ziekenhuisserie 'Spoed' en op zijn achttiende kreeg hij een hoofdrol in 'Het Huis Anubis', de populaire jeugdserie waarin hij gedurende vier seizoenen gestalte gaf aan het personage Mick. Hij speelde ook mee in de theatershows en de films gebaseerd op deze serie.

Vincent is ook al jaren een gevierd fotomodel, in binnen- en buitenland. Sinds juli 2011 is hij daarnaast actief als VJ bij jongerenzender JIM. En vanaf 9 november kan het grote publiek kennismaken met zijn gevoel voor ritme, want Vincent is één van de vijf mannelijke dansers in de vijfde editie van 'Sterren op de Dansvloer'.

Maar terug naar Vincents passage in 'De Kotmadam', waar hij met een goed gevoel op terugblikt: 'Deze gastrol was een erg leuke verrassing die plots op mijn pad kwam. De sfeer op de set was ronduit geweldig. De serie zelf is ook iets helemaal anders dan wat ik al gedaan had op acteergebied. Zo’n leuke ervaring is mooi meegenomen en smaakt natuurlijk naar meer.'

Op zondag 21 oktober starten de liveshows van 'So You Think You Can Dance', die bij VTM en op RTL 5 in Nederland simultaan uitgezonden worden vanaf 19.55 uur. Hierdoor gaat 'De Kotmadam' gedurende acht weken met vakantie, om vanaf 16 december 2012 de draad terug op te pikken.

'De Kotmadam', zondag 14 oktober om 20.20 uur op VTM.

dekotmadam

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Vitaya logo V3 logo Vitaya V3 logo Vitaya

'Extreme Love Stories' onthult 's werelds meest ongewone, verrassende en schokkende relaties. Van feeders tot fetisjisten, polyamoristen tot zwangere mannen, zustervrouwen en suikerbaby's. 'Extreme Love Stories' brengt verschillende vormen van romantiek uit de 21e eeuw in beeld en bewijst dat er voor iedereen iemand is.

'Extreme Love Stories', om 22.10 uur op Vitaya.

Dossiers