Is Sinterklaas niet meer de baas?: 'Op Weg Naar Pakjesavond - De Sluwe Zakenman'

zondag 12 november 2017
Foto: Nickelodeon - © Viacom Benelux 2017

Iemand heeft het voorzien op de baan van Sinterklaas! 'Op Weg Naar Pakjesavond - De Sluwe Zakenman', het derde seizoen van de bekroonde Sinterklaasserie van Nickelodeon, vertelt het verhaal van superondernemer Dirk Diamant.

Dirk weet op een sluwe manier zijn intrede te doen in het Pakjeshuis en is van plan daar het één en ander te veranderen. Stiekem wil hij net zo lang doorgaan tot alle Pieten overbodig zijn en op straat komen te staan zodat hij zijn ware plan uit kan voeren: het innemen van de plek van Sinterklaas! Gelukkig hebben Boris en Ayla hem door: twee kinderen die er alles aan doen om Sinterklaas op tijd te waarschuwen. Of het goedkomt zie je vanaf maandag 13 november elke schooldag om 17.30 uur in 'Op Weg Naar Pakjesavond - De Sluwe Zakenman' op Nickelodeon.


Award-winnende serie
De eerste serie van 'Op Weg Naar Pakjesavond' is vorig jaar bekroond met de Kinderkastprijs 2016 4-6 jaar (Publiekprijs) van Cinekid. Ook de tweede serie werd dit jaar genomineerd voor deze prijs. Er zijn rollen weggelegd voor onder meer Rogier Schippers (Dirk Diamant) en Steef Hupkes (Ricardo Santo).

De serie is geregisseerd door Anna van Keimpema en geproduceerd door Tom van Blommestein en Kaja Wolffers van NL Film.

'Op Weg Naar Pakjesavond - De Sluwe Zakenman', vanaf maandag 13 november elke schooldag om 17.30 uur te zien op Nickelodeon.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Onze apps

Download onze app op de Google Play Store Download onze app in de App Store

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Kamal Kharmach in 'Andermans Zaken'

Twee broers richtten enkele jaren geleden een oorlogsmuseum op, een emotioneel eerbetoon aan hun vader, een Engelse soldaat. Kamal is onder de indruk van de collectie, maar ziet al snel dat er op verschillende vlakken nog groeimarge zit. Voor de broers is het museum een hobby, maar Kamal wil dat ze het museum als een volwaardige onderneming runnen.

'Andermans Zaken', om 20.40 uur op Eén.

Dossiers