'Iedereen Duivel': superfan Stijn kan mee naar BraziliŰ (filmpje!)

zondag 8 juni 2014

Aan de vooravond van het langverwachte WK voetbal pakt EÚn op maandag 9 juni uit met de laatste aflevering van de docureeks 'Iedereen Duivel'.

De WK-campagne van superfan Stijn Umans kende haar apotheose met een benefietmatch op 30 april tussen ex-Rode Duivels en de vrienden van Stijn. In een ware kermissfeer genoten 3000 toeschouwers in Hamont-Achel nog een keer van de fluwelen traptechniek van Luc Nilis en de flankvoorzetten van 'broemer' Vital Borkelmans.


Maar nog belangrijker was het om Stijn en zijn vader zonder financiële zorgen en met een groot hart onder de riem naar Brazilië te sturen. Stijn: 'Dat wordt de topreis van mijn leven naar Brazilië gaan voor een Wereldbeker te gaan kijken. Dat is iets unieks. Ik ben blij dat ik het kan meemaken.'


Beleef verder ook mee in deze laatste 'Iedereen Duivel' hoe de spelers de kwalificatie ervaren in aanloop naar de wedstrijd België – Wales, hoe de fans uit de bol gaan en hoe iedereen terugkijkt op hun opmerkelijke kwalificatiecampagne. 'Je steunt niet een speler, maar de hele groep', aldus Rode Duivel Fellaini wanneer hij terugblikt op zijn jeugd:


'Iedereen Duivel', maandag 9 juni om 20.35 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

'Terzake' (Canvas)

Van 28 november tot 5 december kunnen de Open VLD-leden kiezen wie de opvolger wordt van huidig voorzitter Guy Verhofstadt. Open VLD verkeert in crisis na de nederlaag bij de jongste regionale verkiezingen. Tussen 2003 en 2009 verloor de partij 400.000 kiezers. Open VLD viel ook pijnlijk uit de boot bij de onderhandelingen over de vorming van een nieuwe Vlaamse regering. Hoe willen de drie kandidaat-voorzitters de achteruitgang keren? Terzake ging ook praten met de traditionele achterban van de liberalen, de kleine zelfstandigen. Waar leggen zij de oorzaak voor wat fout gelopen is? En welke richting vinden zij dat hun partij uit moet? Verder schetst het programma ook een profiel van de drie kandidaten. Waar staan ze voor en hoe denken ze hun partij uit het slop te trekken?

'Terzake', om 20.00 uur op Canvas.

Dossiers