'Iedereen Duivel': superfan Stijn kan mee naar Brazili (filmpje!)

zondag 8 juni 2014

Aan de vooravond van het langverwachte WK voetbal pakt En op maandag 9 juni uit met de laatste aflevering van de docureeks 'Iedereen Duivel'.

De WK-campagne van superfan Stijn Umans kende haar apotheose met een benefietmatch op 30 april tussen ex-Rode Duivels en de vrienden van Stijn. In een ware kermissfeer genoten 3000 toeschouwers in Hamont-Achel nog een keer van de fluwelen traptechniek van Luc Nilis en de flankvoorzetten van 'broemer' Vital Borkelmans.


Maar nog belangrijker was het om Stijn en zijn vader zonder financiële zorgen en met een groot hart onder de riem naar Brazilië te sturen. Stijn: 'Dat wordt de topreis van mijn leven naar Brazilië gaan voor een Wereldbeker te gaan kijken. Dat is iets unieks. Ik ben blij dat ik het kan meemaken.'


Beleef verder ook mee in deze laatste 'Iedereen Duivel' hoe de spelers de kwalificatie ervaren in aanloop naar de wedstrijd België – Wales, hoe de fans uit de bol gaan en hoe iedereen terugkijkt op hun opmerkelijke kwalificatiecampagne. 'Je steunt niet een speler, maar de hele groep', aldus Rode Duivel Fellaini wanneer hij terugblikt op zijn jeugd:


'Iedereen Duivel', maandag 9 juni om 20.35 uur op Eén.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo een logo Eén logo

Een meisje wordt verkracht, de dader is onvindbaar. Wanneer er 's nachts opnieuw een oproep binnenkomt van een aanranding wordt de dader herkend door de slachtoffers. Alle beschikbare eenheden gaan op jacht. Het wijkteam snelt te hulp naar een oude man die levenloos langs de kant van de weg ligt. Een jonge vrouw wordt door haar vader dood aangetroffen op haar appartement, de terreinondersteuner leidt zijn team bij het onderzoek naar een verdacht overlijden. In het wijkkantoor komt een vrouw aangifte doen van seksueel misbruik, ze werd als kind door twee mannen misbruikt en heeft het daar nog steeds zeer moeilijk mee.

'Politie 24/7', om 21.10 uur op En.

Dossiers