'Idool 2007: De Start' vrijdag bij VTM

vrijdag 1 september 2006

Natalia, Peter Evrard, Sandrine, Wim Soutaer, Brahim, Joeri, Wouter, Hadise, Reborn, Danzel, Laura, … stuk voor stuk schreven ze zich in voor 'Idool' en kregen zo het 'gouden ticket' in handen om een stevige zangcarrière uit te bouwen.

H


un leven werd door hun deelname aan de talentenjacht definitief omgegooid en de onbereikbare wereld van glamour en sterrendom werd werkelijkheid.

Koen en Kris Wauters willen nog meer onbekende artiesten de kans geven om hun zangtalent en charisma te etaleren in de allerbeste omstandigheden en hun weg te vinden naar het grote publiek. De broers geven dan ook graag de aftrap van de zoektocht naar hét idool van morgen met 'Idool 2007: De Start''.

Tijdens deze swingende startshow worden de toekomstige idolen aangemoedigd om zich in te schrijven én treden de muzikale sterren op die door hun deelname aan de vorige edities van 'Idool' ontdekt werden: Brahim met 'Chica Loco', Danzel met een medley van zijn hits, Hadise met 'Bad boy', Laura met 'Shattered', Peter met 'Coward', Reborn met 'Good times', Sandrine met 'Story of us', Wim met 'Die zomer gaat nooit voorbij', Wouter met 'Freefall' en Joeri met 'We came this far'. De artiesten worden tijdens deze showcase begeleid door de live-band o.l.v. Eric Melaerts.

Uiteraard is ook Natalia van de partij en samen met haar 'Idool'-collega's praat zij backstage over de gigantische impact die de talentenjacht op hun leven heeft gehad. Hadise bijvoorbeeld is niet alleen als zangeres ontdekt, maar in Turkije ook als presentactrice van de lokale 'Idool'. De dance-revelatie Danzel is eveneens ver buiten de landsgrenzen actief. En Natalia heeft samen met de legendarische Pointer Sisters het podium gedeeld en meer dan eens het Antwerpse Sportpaleis op zijn grondvesten doen daveren. En dat allemaal door één inschrijving…

'Idool' heeft niet alleen in Vlaanderen deze impact, maar in alle landen waar de wedstrijd wordt uitgezonden. Denk maar aan Kelly Clarkson, de Amerikaanse diva die internationaal succes geniet en niet weg te slaan is uit de hitlijsten. Nochtans begon het ook voor haar allemaal met die ene auditie bij 'American Idol'. Hetzelfde geldt voor Kurt Nilsen, de sympathieke Noor met de gigantische stembanden die World Idol heeft gewonnen. Er kan dan ook worden gesteld dat 'Idool' dé wedstrijd is die échte idolen maakt. Wereldwijd.

De Vlaamse idolen die klaar zijn om ontdekt te worden en die tussen 16 en 28 jaar oud zijn, worden uitgenodigd om zich in te schrijven via:

www.vtm.be/idool2007

VTM-Idool 2007
Postbus 500
1800 Vilvoorde

'Idool 2007 : de start', vrijdag 1 september om 21.00 uur op VTM.

DOSSIER: Idool 2007

volledig dossier

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers