'Huizenjagers' in Gent vanaf maandag 14 oktober

zondag 13 oktober 2019
Foto: VIER - © SBS Belgium 2019

De 'Huizenjagers' van de week bevinden zich in het mooie Gent, een stad die bekend staat om haar bruisend studentenleven, unieke kathedralen en leuke musea.

'Huizenjagers' van de week zijn Aurelie, Serge, Philip en special guest Orso. De enige echte immohond.


3 'Huizenjagers' en één special guest
Aurélie is 29 en de eerste Huizenjager van deze week. Aurélie krijgt volgens haar klanten zelfs sneeuw aan een eskimo verkocht, dat komt ongetwijfeld door haar vlotte babbel en geruststellende aanpak. Ook een vleugje humor en wat plat Gents mogen bij een huisbezoek met Aurélie niet ontbreken.

Serge is een echte oude rot, hij zit al 30 jaar in het vak en dat maakt van hem een sterke kandidaat. Met zijn verleden als aannemer in de bouw heeft hij naar eigen zeggen een stevige technische voorsprong. Serge is ook een echte teamplayer. Hij is vooruitdenkend, heeft een no-nonsense aanpak en vindt het van groot belang om vertrouwen uit te stralen. Winnen is voor deze gezellige Gentenaar zeker geen must.

Philip leeft voor het vastgoed, hij kan geen enkel huis passeren zonder het helemaal te analyseren. Bovendien is Philip een echte babbelaar, maar als hij toch eens stil valt staat hij er niet alleen voor, trouwe viervoeter Orso vergezelt hem altijd tijdens de zoektocht naar de perfecte woning voor kandidaat-kopers. En dat is deze week niet anders, immohond Orso gaat de hele week vrolijk met zijn baasje mee.

Op maandag 14 oktober gaan de eerste kopers, Cindy en Alexander, op zoek naar een grotere woning. Het koppel huurt momenteel een huisje voor hun, hun dochtertje en hun hondjes maar ze willen graag iets ten zuiden van Gent kopen. Een vlotte verbinding met Brussel is een must. De eerste opdracht is meteen eentje om U tegen te zeggen, want Cindy en Alexander hebben een heel erg lang verlanglijstje met onder andere drie slaapkamers waarvan één met dressing, een aparte bureau, een open keuken en veel bergruimte ...

Amber en Aleksander gaan op dinsdag 15 oktober op zoek naar een uitdaging. De twintigers zoeken een huis om volledig te renoveren. Ze willen het ‘huis van de bomma’ een tweede jeugd geven door het flink op te knappen. Aleksander is meer dan twee meter groot, dus hoge plafonds zijn erg belangrijk voor het duo.

Op woensdag 16 oktober weer een bijzondere opdracht voor de 'Huizenjagers', Jutah, Peter, Maaike en Sam zijn twee bevriende koppels die graag samen iets zouden kopen. Ze zijn op zoek naar het perfecte cohousing project: twee units naast elkaar, liefst nog met een gedeelde tuin én een gemeenschappelijke, polyvalente ruimte. Een hele opgave dus! Gelukkig zijn de koppels niet vies van wat renovatiewerken.

Op donderdag 17 oktober sluiten Katrien en Nathalie de week af. Het koppel woont momenteel in het centrum van Gent en heeft dringend nood aan meer groen, meer natuur en meer rust. Ze houden van een charmant huis met veel hout en grote ramen. Iets met een ziel. Het wordt niet makkelijk vandaag want deze dames zijn kritisch!

Wie sleept deze week de trofee in de wacht? En levert al dat harde werk een bod op of is het eerder bot vangen in Gent?

'Huizenjagers', vanaf maandag 14 oktober om 19.40 op VIER.

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Thomas Vanderveken (foto: TVvisie - © Nico De Freyn 2019)

'Alleen Elvis' sluit het seizoen af in stijl, met een van populairste én grappigste vrouwen van Vlaanderen: Maaike Cafmeyer. De jonge, verlegen Maaike droomt er eerst van om vroedvrouw te worden of lerares godsdienst, maar het wordt toch actrice. Ze begint in het theater, maar doorbreken naar het grote publiek doet ze via televisie en haar onweerstaanbare rol in het komische programma 'Het Geslacht De Pauw'. Het bezorgt haar populariteit en het imago van 'zotte doos' terwijl ze evenzeer een stille kant heeft. Haar man is professioneel cellist en samen met hun twee dochters musiceren vindt ze erg belangrijk. Ze heeft ook een nostalgische kant waarin ze het leven niet altijd als een cadeau ziet. 'Dat vrolijke blondje is dan misschien niet mijn natuurlijke staat, het maakt wel deel van me uit. Als je voor niemand een bedreiging vormt, ben je altijd veilig'.

'Alleen Elvis Blijft Bestaan', om 22.00 uur op Canvas.

Dossiers