'Home and Away': week 6 (2019) - PREVIEW

zaterdag 2 februari 2019
Foto: Vitaya - © MEDIALAAN - De Persgroep Publishing 2019

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 Deze week in 'Home and Away':

Maandag 4 februari 2019 - aflevering 6918
De schulden van Willow en Dean lopen op, waardoor ze ruzie krijgen. Dean ontdekt de oorzaak van de schulden waardoor Willow steun zoekt bij Justin. Colby is vastbesloten om het ziekenhuis te verlaten om het spoor van zijn zus te volgen. Roo keert terug naar huis en ontdekt de misdaadgolf die bezig is in Bay.

Dinsdag 5 februari 2019 - aflevering 6919
Willow geeft eindelijk toe dat ze een serieuze verslaving heeft, maar wordt gedwongen om nog een keer te gokken. Raffy wordt gepest op school over haar breuk met Ty. Hunter en Olivia krijgen spannende nieuwe carrièremogelijkheden aangeboden.

Woensdag 6 februari 2019 - aflevering 6920
John en Marilyn kalmeren Ty wanneer hij uitkomt voor zijn geaardheid. Om hem op te vrolijken speelt Ryder een van Ty's songs. Hij is geschokt om andere studenten te zien genieten van zijn muziek. Maggie vreest voor slecht nieuws als ze Dr. Callan ziet, maar niets is minder waar. Hunter is enthousiast als hij merkt dat Christina zijn stagementor wordt.

Donderdag 7 februari 2019 - aflevering 6921
Maggie is opgelucht als ze hoort dat de transplantatie doorgaat. Ze is ook gekwetst want haar moeder negeerde de brief die ze schreef. Justin is vastbesloten Willows gokprobleem aan te pakken. Ook Hunter wil zich bewijzen als beste kandidaat voor een stage bij het basketbalteam.

Vrijdag 8 februari 2019 - aflevering 6922
Ben bezoekt de kapel en bidt dat Maggies transplantatie aanslaat. Tori maakt Willow een aantal harde waarheden over haar verslaving duidelijk. Zal Willow het advies van Tori opvolgen? Intussen vervagen de grenzen tussen student en docent voor Hunter en Christina.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.20 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIER logo

De Amerikaanse overheid stelt een eliteteam samen van de dodelijkste criminelen ter wereld, waaronder het knettergekke Joker-liefje Harley Quinn, om gevaarlijke missies tot een goed einde te brengen. Dat doen ze volledig op hun eigen manier.

'Suicide Squad', film uit 2016 met oa. Will Smith, Jared Leto en Margot Robbie, om 20.30 uur op VIER.

Dossiers