'Home and Away': week 49 (2019) - PREVIEW

zaterdag 30 november 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 2 december 2019 - aflevering 7058
Colby brengt een bezoek aan het politiebureau. Raffy, Bella en Maggie worstelen zich door de eerste dag van het nieuwe schooljaar. Willow wil Dean helpen en heeft een verrassing voor hem.

Dinsdag 3  december 2019 - aflevering 7059
Kan Karen hulp bieden aan Dean voordat het te laat is? Het wordt steeds moeilijker voor Brody om zijn tijd te verdelen tussen Ziggy en Simone. Maggie neemt het op voor haar studenten en vindt een verrassende bondgenoot.

Woensdag 4 december 2019 - aflevering 7060
Martha en Alf kunnen het steeds beter met elkaar vinden waardoor Alf het benauwd krijgt. Simone stelt Brody voor een ultimatum. Ziggy steekt de hand in eigen boezem nu haar huwelijk lijkt te falen. Een mysterieuze bezoeker arriveert in Summer Bay.

Donderdag 5 december 2019 - aflevering 7061
Ziggy en Brody praten over hun toekomst. Het wordt al snel duidelijk dat ze er elk een andere visie op nahouden. Alf en Martha blikken terug op enkele pijnlijke herinneringen uit het verleden, maar groeien hierdoor nog dichter naar elkaar toe.

Vrijdag 6 december 2019 - aflevering 7062
Dean heeft last van nachtmerries. Marilyn is bang. Jasmine maakt zich zorgen wanneer Robbo niet van zich laat horen.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

Pink Xmas met VIJF en Qozmo (foto: VIJF - © SBS Belgium 2019)

Nadat ze haar job is kwijtgeraakt, neemt de alleenstaande moeder Nicky een baantje aan bij een warenhuis om wat geld bij te verdienen. Door de tussenkomst van een mysterieuze vreemdeling moet ze plots voor kerstman gaan spelen. Ze heeft aanvankelijk veel schrik om te worden ontmaskerd, maar al snel blijkt de rol van goedheilig man haar wonderwel te liggen.

'Christmas at Cartwright's', film uit 2014 met oa. Alicia Witt en Gabriel Hogan, om 20.30 uur op VIJF.

Dossiers