'Home and Away': week 48 - PREVIEW

zaterdag 24 november 2018
Foto: VTM - © MEDIALAAN 2018

Zon, zee en strand. Het lijkt wel of de inwoners van Summer Bay alles hebben om gelukkig te zijn. Maar niets is minder waar. Iedereen heeft zo zijn problemen. Elke dag weer stappen ze door het leven met een lach en een traan. En jij maakt het van op de eerste rij mee bij Vitaya. Lees hier de preview van 'Home and Away'.

 


 

 

Deze week in 'Home and Away':

Maandag 26 november 2018 - aflevering 6868
Ash wordt gek van alle negatieve gedachten. Dean probeert hem te helpen en vertelt over het ongeval waar Colby hem voor dood heeft achtergelaten. Dean hoop zo tot Ash door te dringen voor hij aan de situatie kapot gaat. Maggie is ontslagen uit het ziekenhuis. Eenmaal thuis hoopt ze op een gezellige dag met Ben, maar die heeft het te druk met andere dingen. Justin en Willow hebben het moeilijk door hun relatiebreuk.

Dinsdag 27 november 2018 - aflevering 6869
Ryder voelt zich verloren wanneer Coco op kamp is en niet op zijn berichten reageert. Ben begint vandaag te werken op zijn nieuwe baan, maar hij maakt zich zorgen om Maggie alleen thuis te laten. Ziggy en Brody plannen een gezellige avond. De nieuwe huisgenoten Jasmine en Olivia proberen goede huisregels op te stellen.

Woensdag 28 november 2018 - aflevering 6870
Ebony wil meer informatie over Colby. Olivia is jaloers op Jasmine. Irene praat met haar en maakt duidelijk dat er plaats is voor hen allebei. Maggies gezondheid zorgt ervoor dat ze zich afgesloten voelt van de wereld en haar familie.

Donderdag 29 november 2018 - aflevering 6871
Ziggy en Brody zijn verliefder dan ooit. Justin probeert met Willow te praten, maar zij blijft volhouden dat hun relatie een afgesloten hoofdstuk is. Marilyn en Josh staan een stap verder met hun pleegzorgaanvraag.

Vrijdag 30 november 2018 - aflevering 6872
Willow maakt het goed met Dean. Ebony heeft een auto-ongeluk gehad. Jasmine en Colby hebben het ongeval zien gebeuren en schieten te hulp. Olivia probeert Jasmine te overtuigen om Colby nog een kans te geven.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.25 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers