'Home and Away': week 46 (2019) - PREVIEW

zaterdag 9 november 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 11 november 2019 - aflevering 7043
Gaat Colby een stap te ver? Alf helpt een oude vriend. Het moederinstinct van Maggie wakkert op wanneer Coco een mooie kans krijgt aangeboden.

Dinsdag 12 november 2019 - aflevering 7044
Het verleden zorgt voor problemen voor Alf. Coco en Ben proberen Maggie samen te overtuigen. Ryder vreest voor een vergeldingsactie van de Morgans.

Woensdag 13 november 2019 - aflevering 7045
Ontdekt Jasmine het geheim van Tori? Alf kan zijn gevoelens voor Martha niet langer verbergen. Raffy is niet opgezet met de bemoeienissen van Mason.

Donderdag 14 november 2019 - aflevering 7046
Marilyn onderneemt een poging om Alf en Martha te verzoenen.

Vrijdag 15 november 2019 - aflevering 7047
Jasmine twijfelt of ze Robbo al dan niet moet inlichten over de baby. Dean zit in zak en as nu Willow er nog steeds slecht aan toe is. Hij wil koste wat het kost antwoorden krijgen. Zal Colby Chelsea inlichten over Ross?

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

Bekijk de inhouden van vroeger en nu in onze soap-rubriek.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo Q2 logo

Er hangt een zware schaduw over het leven en de relaties van rechercheur Nick Cafmeyer. Nick worstelt sinds zijn negende met de onopgeloste verdwijning van zijn broertje Bjorn. Op aanwijzen van Nick is zijn buurman Plettinckx, een zedendelinquent, toen verhoord en weer vrijgelaten. Plettinckx woont na al die jaren nog steeds in dezelfde buurt als Nick en schept er genoegen in om hem te tergen. Zijn chef Danni aarzelt om Nick te betrekken bij een nieuwe onrustwekkende zaak: een koppel is drie dagen vastgehouden door een indringer. Van hun negenjarig zoontje Robin en de dader ontbreekt elk spoor.

'De Behandeling', om 22.25 uur op Q2.

Dossiers