'Home and Away': week 41 (2019) - PREVIEW

zaterdag 5 oktober 2019
Foto: Vitaya - © DPG Media 2019

In Summer Bay staat wel elke dag iets te gebeuren. Vreugde en geluk, kommer en kwel. In het Australische kuststadje ligt het allemaal soms erg dicht bij mekaar. En die dagelijkse portie wil je niet missen. Dit is de preview van de gebeurtenissen voor volgende week.

 


Deze week in 'Home and Away':

Maandag 7 oktober - aflevering 7018
Raffy krijgt het gevoel dat ze er alleen voor staat en ziet het allemaal niet meer zitten. Simone zorgt voor problemen tussen Ziggy en Brody. Justin is de dupe van Raffy's gedrag.

Dinsdag 8 oktober - aflevering 7019
Colby misleidt Chelsea in zijn zoektocht naar Bella. Justin probeert te achterhalen waarom Raffy zo ongelukkig is.

Woensdag 9 oktober - aflevering 7020
De reddingsoperatie die Colby en Dean op touw hebben gezet is niet zonder gevaar. Alf moeit zich in de discussie tussen Ben en John. De vrienschap tussen Willow en Chelsea groeit, maar ze raken het niet eens over de manier waarop ze Colby en Dean moeten helpen.

Donderdag 10 oktober - aflevering 7021
Hoelang kunnen Colby en Dean de waarheid verborgen houden? Ben bouwt een werkruimte voor zijn Board Shop in de Surf Club, maar John maakt het hem allesbehalve gemakkelijk.

Vrijdag 11 oktober - aflevering 7022
Tori is er klaar voor om het tweede embryo te laten inplanten, maar zitten zij en Robbo wel op dezelfde golflengte? Colby slaagt er eindelijk in om door te dringen tot Bella, maar zet op die manier wel zijn relatie met Chelsea op de helling.

'Home and Away', iedere werkdag om 19.15 uur op Vitaya.

HomeandAway

TVvisie Extra

Ontvang onze dagelijkse nieuwsbrief in je mailbox.

Klik hier om je in te schrijven

Meest recente

Loading

Multimedia SPOTLIGHT

Kijktip van de dag

logo VIJF logo VIJF tv logo

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die te veel vel over heeft. Dit is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. Het wordt tijd dat een team van medische specialisten haar hier bij gaat helpen zodat ze zich voortaan weer in haar ondergoed durft te vertonen. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. Hij krijgt vaak de vraag of hij geblowd heeft en stoned is. Dit tast zijn zelfvertrouwen ernstig aan. Hoog tijd dat beiden geholpen worden door de medische specialisten.

'Lelijke Eendjes', om 22.15 uur op VIJF.

Dossiers